Medlemsfordeler

Gå til hovedinnhold

Medlemsfordeler

Bruk medlemsfordelene, og spar tusenlapper hvert eneste år!

Bli medlem!

 

Medlemstilbud

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Tooler

Tooler

Utleie av verktøy og utstyr til oppussing og rengjøring 10-50% rabatt som medlem i Huseierne.

Varme & Bad

VB

Få hjelp til alt fra planlegging til ferdig installert bad. VB er en landsdekkende rørleggerkjede med over 200 rørleggerbedrifter og 1600 fagfolk over hele landet.

Mesterfarge

Vi har over 170 medlemmer i hele landet. Våre medlemmer utfører det meste innen rehabilitering og alt av overflatebehandling på gulv, vegg, tak og utvendige arbeider samt våtrom.

Glassfagkjeden

Medlemmer i Huseierne får gode rabatter på glassprodukter hos alle Glassfagkjedens 38 avdelinger i hele Norge.

Elfag hjelper deg med det elektriske!

Med 110 medlemsbedrifter over hele landet er Elfag en av Norges mest kjente elektrikerkjeder. Våre elektrikere ønsker alltid å finne de beste løsningene for kundene, og har stolthet i å opptre pålitelig og ryddig. Det er derfor du bør velge Elfag.

Gode råd lønner seg

Mycoteam er et rådgivende firma innen bygningsskader som skyldes fuktproblemer og biologiske skader. Mycoteam har bred erfaring med alle typer skader som oppstår i bygninger. Vi har ingen økonomisk interesse i sanering.

Varmepumpeservice

Tilbud på varmepumpepakker som inneholder komplett varmepumpe, standard installasjon, 2 års ekstra garanti, gratis overbygg og 1 gratis service.

Ren service

Milde vintre og nye miljøvennlige malinger har gjort at det blir stadig viktigere å vaske huset jevnlig utvendig for å unngå alger og sopp.

ProffOppgjør

Har du solgt bolig, fritidsbolig eller tomt, hjelper vi deg med kontrakter, tinglysing og oppgjør. Vi har lang erfaring med alle typer eiendomstransaksjoner og sørger gjennom vår solide kompetanse og tilgjengelighet for at det gjennomføres en trygg og effektiv handel.

NOR entreprenør AS

Totalentreprenør innen håndverkstjenester, balkong- og fasadeoppussing, betongrehabilitering, overflatebehandling og ombygging av næringslokaler!

Boligstyret.no

Boligstyret gir medlemmer i Huseiernes Landsforbund rabatt på 1000 kr på kjøpsprisen. I tillegg gis det 10 % rabatt på abonnementet.

Boliginstituttet

Huseiernes Landsforbund har inngått avtale med Boliginstituttet om rabatt på vedlikeholdsplaner for gårdeiere, boligsameier og borettslag i Oslo og Akershus. Avtalen gir våre medlemmer 20 prosent rabatt.

Estate

Gårdeiere som er medlemmer i Huseiernes Landsforbund får 25 prosent rabatt på eiendomskonferanser i regi av Estate og mottar magasinet Estate gratis.