Medlemsfordeler

Gå til hovedinnhold

Medlemsfordeler

Bruk medlemsfordelene, og spar tusenlapper hvert eneste år!

Du kan enkelt benytte deg av våre rådgivningstjenester ved å logge deg inn på "Mine sider".
Oppgi medlemsnummer hos en av våre samarbeidspartnere og få gode rabatter. 

Bli medlem!

Medlemstilbud

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.

Boliglån fra Storebrand Bank

Vi gjør det enklere å oppfylle boligdrømmen. Til deg som er medlem av Huseierene kan vi nå tilby boliglån i samarbeid med Storebrand. Til meget konkurransedyktige betingelser.

Sector Alarm

Er du medlem i Huseierne og bestiller boligalarm fra Sector Alarm får du sannsynligvis markedets beste tilbud!

Aubo kjøkken

AUBO kjøkken

Dansk design av topp kvalitet. Gjør som verdens beste kokk, velg et kjøkken fra AUBO. Nedenfor kan du lese historien om Mesterkokken Ørjan Johannessen som fant sin drøm av et kjøkken hos AUBO.

Tooler

Tooler

Utleie av verktøy og utstyr til oppussing og rengjøring 10-50% rabatt som medlem i Huseierne.

Varme & Bad

VB

Få hjelp til alt fra planlegging til ferdig installert bad. VB er en landsdekkende rørleggerkjede med over 200 rørleggerbedrifter og 1600 fagfolk over hele landet.

Mesterfarge

Mesterfarge har 220 medlemsbedrifter i hele landet som utfører det meste innen rehabilitering og alt av overflatebehandling. Få hjelp til arbeid på alt fra gulv, vegg og tak, til utvendige arbeider og våtrom.

Elfag hjelper deg med det elektriske!

Med 110 medlemsbedrifter over hele landet er Elfag en av Norges mest kjente elektrikerkjeder. Våre elektrikere ønsker alltid å finne de beste løsningene for kundene, og har stolthet i å opptre pålitelig og ryddig. Det er derfor du bør velge Elfag.

Gode råd lønner seg

Mycoteam er et rådgivende firma innen bygningsskader som skyldes fuktproblemer og biologiske skader. Mycoteam har bred erfaring med alle typer skader som oppstår i bygninger. Vi har ingen økonomisk interesse i sanering.

Varmepumpeservice

Tilbud på varmepumpepakker som inneholder komplett varmepumpe, standard installasjon, overbygg i el-forsinket stål og fri leveranse.

Ren service

Milde vintre og nye miljøvennlige malinger har gjort at det blir stadig viktigere å vaske huset jevnlig utvendig for å unngå alger og sopp.

ProffOppgjør

Har du solgt bolig, fritidsbolig eller tomt, hjelper vi deg med kontrakter, tinglysing og oppgjør. Vi har lang erfaring med alle typer eiendomstransaksjoner og sørger gjennom vår solide kompetanse og tilgjengelighet for at det gjennomføres en trygg og effektiv handel.

Boligstyret.no

Boligstyret gir medlemmer i Huseiernes Landsforbund rabatt på 1000 kr på kjøpsprisen. I tillegg gis det 10 % rabatt på abonnementet.

Futurehome

Smarthusløsninger fra Futurehome gir deg et enklere, tryggere og mer energibesparende hjem. Du kan styre lys, varme, elektroniske dørlåser og mange andre smarte enheter rett fra smarttelefonen din, alt samlet i en enkel og intuitiv app.

DEFA

Få raskest mulig lading av elbil og full kontroll på strømforbruket med den testvinnende ladestasjonen eRange Uno og fulldynamisk lastbalansering fra DEFA. Alt ferdig installert i din bolig.

Soleliten

Med eget solcelleanlegg på din bolig, kan du nyte ren egenprodusert strøm i stikkontakten. Produktene leveres av Europas fremste leverandør, IBC Solar AG, og med egen app vil du også kunne holde kontinuerlig oversikt over produksjonshistorikk i anlegget ditt. Alt ferdig installert.

Videocation logo

Videocation - 20 % rabatt

Medlemmer i Huseierne får 20 prosent rabatt på alle digitale kurs fra Videocation.no - Huseiernes samarbeidspartner på digitale kurs. Sjekk ut de over 100 kursene i dag!

Agio Forvaltning

I samarbeid med Huseierne tilbyr Agio Forvaltning unike medlemsfordeler, og en vedlikeholdsplan utarbeidet av uavhengige parter – til banebrytende priser!