Medlemsfordeler - Privat

Gå til hovedinnhold

Medlemsfordeler - Privat

Bruk medlemsfordelene, og spar tusenlapper hvert eneste år!

Du kan enkelt benytte deg av våre rådgivningstjenester ved å logge deg inn på "Mine sider".  Oppgi medlemsnummer hos en av våre samarbeidspartnere og få gode rabatter. 

Bli medlem!

Se medlemsfordeler for sameier og borettslag

 

Medlemstilbud

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.

Sector Alarm

Er du medlem i Huseierne og bestiller boligalarm fra Sector Alarm får du et av markedets beste tilbud på boligalarm. Bestill nå og spar 4855 kr!
Aubo kjøkken

AUBO kjøkken

Dansk design av topp kvalitet. Gjør som verdens beste kokk, velg et kjøkken fra AUBO. Nedenfor kan du lese historien om Mesterkokken Ørjan Johannessen som fant sin drøm av et kjøkken hos AUBO.
Tooler

Tooler

Utleie av verktøy og utstyr til oppussing og rengjøring 10-50% rabatt som medlem i Huseierne.
Varme & Bad

VB

Få hjelp til alt fra planlegging til ferdig installert bad. VB er en landsdekkende rørleggerkjede med over 200 rørleggerbedrifter og 1600 fagfolk over hele landet.

Mesterfarge

Mesterfarge har 220 medlemsbedrifter i hele landet som utfører det meste innen rehabilitering og alt av overflatebehandling. Få hjelp til arbeid på alt fra gulv, vegg og tak, til utvendige arbeider og våtrom.

Elfag hjelper deg med det elektriske!

Med 110 medlemsbedrifter over hele landet er Elfag en av Norges mest kjente elektrikerkjeder. Våre elektrikere ønsker alltid å finne de beste løsningene for kundene, og har stolthet i å opptre pålitelig og ryddig. Det er derfor du bør velge Elfag.

Gode råd lønner seg

Mycoteam er et rådgivende firma innen bygningsskader som skyldes fuktproblemer og biologiske skader. Mycoteam har bred erfaring med alle typer skader som oppstår i bygninger. Vi har ingen økonomisk interesse i sanering.

Norsk Takst

Flere av Norsk Takst sine medlemmer/takstmenn tilbyr Huseiernes medlemmer 10 % effektiv rabatt ved takseringsoppdrag.

Ren service

Milde vintre og nye miljøvennlige malinger har gjort at det blir stadig viktigere å vaske huset jevnlig utvendig for å unngå alger og sopp.

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir medlemmer gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.

ProffOppgjør

Har du solgt bolig, fritidsbolig eller tomt, hjelper Proffoppgjør deg med kontrakter, tinglysing og oppgjør. Proffoppgjør har lang erfaring med alle typer eiendomstransaksjoner og sørger gjennom sin solide kompetanse og tilgjengelighet for at det gjennomføres en trygg og effektiv handel.

Boligstyret.no

Boligstyret gir medlemmer i Huseiernes Landsforbund rabatt på 1000 kr på kjøpsprisen. I tillegg gis det 10 % rabatt på abonnementet.

Et enklere, sikrere og smartere hjem

Smarthusløsninger fra Futurehome gir deg et enklere, tryggere og mer energibesparende hjem. Du kan styre lys, varme, elektroniske dørlåser og mange andre smarte enheter rett fra smarttelefonen din, alt samlet i en enkel og intuitiv app.

Solceller på taket

Som medlem i Huseierne får du 4000 kroner i rabatt ved kjøp av solcelleanlegg. Spar penger og hjelp miljøet med grønn strøm fra eget tak.
Videocation logo

Videocation.no senker terskelen for læring

Med Videocation kan du abonnere på kunnskap og kan se over 130 kurs fra landets ledende eksperter som formidler lettfattelige og engasjerende videokurs på norsk. Medlemmer i Huseierne får 20 prosent rabatt og første måneden gratis. Se utvalget av kurs i dag!