Medlemsfordeler

Gå til hovedinnhold

Medlemsfordeler

Bruk medlemsfordelene, og spar tusenlapper hvert eneste år!

Bli medlem!

 

Medlemstilbud

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.

Aubo kjøkken

AUBO kjøkken

AUBO møbelkjøkken er selve familiekjøkkenet, et kjøkken hvor det kan skapes rom for alle, fra familiens eldste til yngstemann. Som medlem får du 25% på AUBO kjøkken fra Montér.

Tooler

Tooler

Utleie av verktøy og utstyr til oppussing og rengjøring 10-50% rabatt som medlem i Huseierne.

Varme & Bad

VB

Få hjelp til alt fra planlegging til ferdig installert bad. VB er en landsdekkende rørleggerkjede med over 200 rørleggerbedrifter og 1600 fagfolk over hele landet.

Mesterfarge

Vi har over 200 medlemmer i hele landet. Våre medlemmer utfører det meste innen rehabilitering og alt av overflatebehandling på gulv, vegg, tak og utvendige arbeider samt våtrom.

Glassfagkjeden

Medlemmer i Huseierne får gode rabatter på glassprodukter hos alle Glassfagkjedens 38 avdelinger i hele Norge.

Elfag hjelper deg med det elektriske!

Med 110 medlemsbedrifter over hele landet er Elfag en av Norges mest kjente elektrikerkjeder. Våre elektrikere ønsker alltid å finne de beste løsningene for kundene, og har stolthet i å opptre pålitelig og ryddig. Det er derfor du bør velge Elfag.

Gode råd lønner seg

Mycoteam er et rådgivende firma innen bygningsskader som skyldes fuktproblemer og biologiske skader. Mycoteam har bred erfaring med alle typer skader som oppstår i bygninger. Vi har ingen økonomisk interesse i sanering.

Varmepumpeservice

Tilbud på varmepumpepakker som inneholder komplett varmepumpe, standard installasjon, overbygg i el-forsinket stål og fri leveranse.

Ren service

Milde vintre og nye miljøvennlige malinger har gjort at det blir stadig viktigere å vaske huset jevnlig utvendig for å unngå alger og sopp.

ProffOppgjør

Har du solgt bolig, fritidsbolig eller tomt, hjelper vi deg med kontrakter, tinglysing og oppgjør. Vi har lang erfaring med alle typer eiendomstransaksjoner og sørger gjennom vår solide kompetanse og tilgjengelighet for at det gjennomføres en trygg og effektiv handel.

Boligstyret.no

Boligstyret gir medlemmer i Huseiernes Landsforbund rabatt på 1000 kr på kjøpsprisen. I tillegg gis det 10 % rabatt på abonnementet.

Futurehome

Smarthusløsninger fra Futurehome gir deg et enklere, tryggere og mer energibesparende hjem. Du kan styre lys, varme, elektroniske dørlåser og mange andre smarte enheter rett fra smarttelefonen din, alt samlet i en enkel og intuitiv app.

DEFA

Få raskest mulig lading av elbil og full kontroll på strømforbruket med den testvinnende ladestasjonen eRange Uno og fulldynamisk lastbalansering fra DEFA. Alt ferdig installert i din bolig.

Soleliten

Med eget solcelleanlegg på din bolig, kan du nyte ren egenprodusert strøm i stikkontakten. Produktene levers av Europas fremste leverandør, IBC Solar AG, og med egen app vil man også kunne holde kontinuerlig oversikt over produksjonshistorikk i anlegget ditt. Alt ferdig installert.