Medlemsfordeler - Privat

Gå til hovedinnhold

Medlemsfordeler - Privat

Bruk medlemsfordelene, og spar tusenlapper hvert eneste år!

Du kan enkelt benytte deg av våre rådgivningstjenester ved å logge deg inn på "Mine sider".  Oppgi medlemsnummer hos en av våre samarbeidspartnere og få gode rabatter. 

Se også medlemsfordeler for sameier og borettslag

Medlemstilbud

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Sector Alarm

Er du medlem i Huseierne og bestiller boligalarm fra Sector Alarm får du et av markedets beste tilbud på boligalarm. Som medlem får du en besparelse til en verdi av kr 5855,– første å
Varme & Bad

VB

Få hjelp til alt fra planlegging til ferdig installert bad. VB er en landsdekkende rørleggerkjede med over 200 rørleggerbedrifter og 1600 fagfolk over hele landet.

Mesterfarge

Mesterfarge har 220 medlemsbedrifter i hele landet som utfører det meste innen rehabilitering og alt av overflatebehandling. Få hjelp til arbeid på alt fra gulv, vegg og tak, til utvendige arbeider og våtrom.

Elfag hjelper deg med det elektriske!

Med 110 medlemsbedrifter over hele landet er Elfag en av Norges mest kjente elektrikerkjeder. Våre elektrikere ønsker alltid å finne de beste løsningene for kundene, og har stolthet i å opptre pålitelig og ryddig. Det er derfor du bør velge Elfag.

Gode råd lønner seg

Mycoteam er et rådgivende firma innen bygningsskader som skyldes fuktproblemer og biologiske skader. Mycoteam har bred erfaring med alle typer skader som oppstår i bygninger.

Norsk Takst

Flere av Norsk Takst sine medlemmer/takstmenn tilbyr Huseiernes medlemmer 10 % effektiv rabatt ved takseringsoppdrag.

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir medlemmer gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.

ProffOppgjør

Har du solgt bolig, fritidsbolig eller tomt, hjelper Proffoppgjør deg med kontrakter, tinglysing og oppgjør.

Solceller på taket

Som medlem i Huseierne får du 4000 kroner i rabatt ved kjøp av solcelleanlegg. Spar penger og hjelp miljøet med grønn strøm fra eget tak.