Medlemsfordeler - Privat

Gå til hovedinnhold

Medlemsfordeler - Privat

Bruk medlemsfordelene, og spar tusenlapper hvert eneste år!

Ønsker du juridisk hjelp ring jusstelefonen på telefon 22 47 75 07 eller send e-post til jusshjelp@huseierne.no

Du kan enkelt benytte deg av våre rådgivningstjenester ved å logge deg inn på "Mine sider".  Oppgi medlemsnummer hos en av våre samarbeidspartnere og få gode rabatter. 

Se også medlemsfordeler for sameier og borettslag

Medlemstilbud

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Å Spotpris Huseierne

Huseierne har forhandlet fram en av markedets beste strømavtaler fra Å Strøm for deg som er medlem. Avtalen er enkel, billig og trygg.

Unikt tilbud på alarm!

Er du medlem i Huseierne og bestiller boligalarm fra Sector Alarm får du et av markedets beste tilbud på boligalarm. Som medlem får du en besparelse til en verdi av kr 5855,– første år.

Rabatt på byggevarer hos Montér

Få rabatt på byggevarer hos Montér. Rabattene varierer fra varegruppe til varegruppe, men går helt opp til 45% rabatt. Se mere i Huseiernes app for detaljer om rabattsatsene.

Medlemstilbud hos Flisekompaniet

Medlemmer for rabatt hos Flisekompaniet. Rabattkoden finner du ved å være innlogget på denne siden for å handle på flisekompaniet.no. Eller ta med medlemskortet når du handler i butikken.

VB Gruppen

VB er en landsdekkende VVS-aktør som favner mer enn 1900 medarbeidere over hele landet, fordelt på i underkant 50 konsernavdelinger og rundt 100 tilknyttede Partnerbedrifter. Medlemmer i Huseierne får en rekke gode rabatter!

Mesterfarge

Mesterfarge har 240 medlemsbedrifter i hele landet som utfører det meste innen rehabilitering og alt av overflatebehandling. Få hjelp til arbeid på alt fra gulv, vegg og tak, til utvendige arbeider og våtrom.

Elfag hjelper deg med Strømkontroll

Med StrømKontroll fra Futurehome kan du redusere strømforbruket ditt med flere tusen kroner i året. I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova når pakken er installert av godkjent elektriker.

Mycoteam

Mycoteam er et rådgivende firma innen bygningsskader som skyldes fuktproblemer og biologiske skader. Mycoteam har bred erfaring med alle typer skader som oppstår i bygninger.

Ragn-Sells

Rabatter på container til fastpris og henting av Smartbag med mer for medlemmer i Huseierne.

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir medlemmer gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.