Rabatt på byggevarer hos Montér

Gå til hovedinnhold

Rabatt på byggevarer hos Montér

Få rabatt på byggevarer hos Montér. Rabattene varierer fra varegruppe til varegruppe, men går helt opp til 45% rabatt. Se mere i Huseiernes app for detaljer om rabattsatsene.

 

Finn ditt nærmeste byggevarehus her! 

Bli en trygg boligeier for 619 kroner i året!

Er du medlem av Huseierne skal det lønne seg å handle byggevarene hos Montér.

Vi gjør det lettere å pusse opp hjemme

Montér er Norges største byggevarekjede med byggevarehus fra nord til sør. De hjelper deg med dine prosjekter, uansett om du trenger nytt kjøkken, skal bytte gulv eller trenger nytt verktøy. Det ytes rabatter på veiledende priser, og vil variere fra varegruppe til varegruppe.

Nå får også du som medlem i tillegg 2 % Huseierrabatt på alle kjøp til avtalepriser og kampanjevarer. Dette vil man se i bunn av kassabong/kontantfaktura. Bruker du klikk og hent på monter.no, vil 2 % rabatten fremkomme og bli trukket ved betaling i byggevarehuset.

 • Omfatter store deler av vårt sortiment, både lagerførte varer og bestillingsvarer som f.eks. vinduer, dører, kjøkken, bad og garderobe.
 • Gjelder direkte forbrukerkjøp. Gjelder ikke med tilknytning til byggefirmaer, ferdighus, prosjekter.
 • Det ytes rabatt på veiledende priser.
 • Avtalte rabatter varierer fra varegruppe til varegruppe.
 • Medlemsrabatter gjelder ikke nettopriser og kampanjepriser, da dette er allerede rabatterte priser. Disse vil stå uten rabatt på kvitteringen i kassen.
 • Avtalte rabatter oppnås ved å fremvise gyldig medlemskort i Huseierne.

Allerede kunde på monter.no? 

Ønsker du å koble eksisterende kundenummer hos Montér til ditt medlemskap, kan du enkelt gjøre dette på "mine sider" på monter.no, hvor medlemskap må bekreftes med medlemsnummeret ditt.

Ved å melde deg inn som kunde på monter.no med ditt Huseierne medlemsnummer, får du nå full kontroll over tidligere kjøp på minside og slipper å ta vare på kvitteringer.

Hjemlevering

Bestill byggevarer på nett og få det levert helt hjem på døren!

Nå gjør vi i Montér det enklere å bestille små og store byggevarer på nett for hjemlevering. Ved å benytte hjemlevering sparer man tid som man heller kan bruke til andre ting. Å få levering på døra er praktisk også for folk som bor sentralt, men har ugrei adkomst.  Med kranbilen kan du få levert mye og man slipper å dra til byggevarehuset. Sparer man kostnader både i form av tid, penger og tunge løft!

 • Handle på monter.no for enkel levering med pakkepost (kr 99) eller kranbil (kr 1099).
 • Du får se prisen før du betaler.
 • Du får gode medlemsrabatter som vanlig!
 • Hjemkjøring sparer deg for tid og senker terskelen for å komme i gang.
 • Du kan også velge «klikk og hent» hvis du ønsker det.

Hjemlevering av mindre pakker på døren koster kr 99.  For andre varer kjører Optimeras kranbiler ut fra nærmeste regionslager til de fleste postnumre daglig og ukentlig. Derfor er det samme pris på kr 1099 uansett om leveringen skjer hjem eller til hytta.

Logg deg inn med ditt telefonnummer/e-postadresse på monter.no og registrer ditt medlemsnummer på Min side. Inne på produktsiden per produkt vil du se dine rabatterte medlemspriser. Produkter uten din pris/ordinær pris omfattes ikke av avtalen

Få oversikt over alle dine byggevarekjøp - bli kundeklubbmedlem

I henhold til ny boliglov fra 1. januar 2022, må du som boligselger kunne dokumentere din bolig best mulig, og boligene skal være i tråd med din dokumentasjonen. Loven forsterker viktigheten av at du som boligeier samler informasjon om dine kjøp av byggevarer til dine bygge- og oppussingsprosjekter.

Som medlem i Montér Kundeklubb kan du samle all informasjon om dine kjøp av byggevarer ett sted. Det gir deg en god oversikt og enket å finne tilbake.

Bruk ditt mobilnummer når du handler og alt du kjøper samles på «Min side» på monter.no.

 Er du ikke medlem? Meld deg inn her.

Norges største byggevarekjede

Montér, Norges største byggevarekjede er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør.

"Vi kan byggevarer og gjør alt vi kan for å gi deg best mulig service!" 

Hos Montér får du:

 • Inntil 45%* rabatt på byggevarer
 • Eksperthjelp på dine bygge- og oppussingsprosjekter
 • Alltid 2% Huseierrabatt på alle kjøp til avtalepriser og kampanjevarer!
 • Netthandel på monter.no med Huseiernes medlemspriser

Registrer deg hos Montèr og hold deg oppdatert på priser  og nyheter

*Rabatten gjelder på veiledende pris, og ikke på nettopris eller kampanjer.

Bli kundeklubbmedlem hos Montèr

Vårt kundesenter hjelper deg!

Våre kunder er viktig for oss! Vårt kundesenter har medlemsservice for deg som Huseiermedlem. Vi hjelper deg og besvare alle dine spørsmål, enten du har faglige spørsmål eller spørsmål om medlemskap og rabattavtaler. 

Vi kan også hjelpe deg med å bestille byggevarer, enten for klikk og hent i byggevarehuset eller for å få levert hjem på døren. Kontakte oss på chat, mail eller ring.

Kontakt kundeservice her

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt

www.monter.no

Om du har spørsmål vedrørende avtalen, tar du kontakt med ditt lokale byggevarehus.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.