Mesterfarge

Gå til hovedinnhold

Mesterfarge

Mesterfarge har 240 medlemsbedrifter i hele landet som utfører det meste innen rehabilitering og alt av overflatebehandling. Få hjelp til arbeid på alt fra gulv, vegg og tak, til utvendige arbeider og våtrom.


Kvalitetsleverandører

Mesterfarge samarbeider kun med kvalitetsleverandører og vet hvilke produkter som skal brukes hvor. Valg av rimelige og dårlige produkter kan føre til fatale konsekvenser. Produktene de bruker skal bidra til at arbeidet de utfører skal bli av beste kvalitet med lang levetid.

Det koster å utsette vedlikehold

En velholdt bolig betyr bedre kontroll på utgiftene, bedre trivesel og økt verdi på boligen.

Det kan være mye arbeid i å følge opp vedlikeholdsarbeider. Dette slipper du hvis du velger en av Mesterfarge sine medlemsbedrifter. Alle må være godkjent malermesterbedrift for å få være medlem av Mesterfarge.

Video

Bør man beise eller male huset?

Malermester Kenneth Beving i Mesterfage redegjør for de ulike produktene på markedet.

Video

Bør man male eller beise terrassen?

Malermester Kenneth Beving i Mesterfage redegjør for de ulike produktene på markedet, og forteller hvordan man bør forberede arbeidene.

Medlemsfordel

Rabatter til Huseierne sine medlemmer

Mesterfarge sine medlemsbedrifter gir Huseiernes medlemmer 10 % rabatt på fastpris/anbud. Ta kontakt for gratis befaring. 

Les mer på mesterfarge.no eller ring 800 33 055.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.