Mesterfarge

Gå til hovedinnhold

Mesterfarge

Mesterfarge har 240 medlemsbedrifter i hele landet som utfører det meste innen rehabilitering og alt av overflatebehandling. Få hjelp til arbeid på alt fra gulv, vegg og tak, til utvendige arbeider og våtrom.


Kvalitetsleverandører

Mesterfarge samarbeider kun med kvalitetsleverandører og vet hvilke produkter som skal brukes hvor. Valg av rimelige og dårlige produkter kan føre til fatale konsekvenser. Produktene de bruker skal bidra til at arbeidet de utfører skal bli av beste kvalitet med lang levetid.

Det koster å utsette vedlikehold

En velholdt bolig betyr bedre kontroll på utgiftene, bedre trivesel og økt verdi på boligen.

Det kan være mye arbeid i å følge opp vedlikeholdsarbeider. Dette slipper du hvis du velger en av Mesterfarge sine medlemsbedrifter. Alle må være godkjent malermesterbedrift for å få være medlem av Mesterfarge.

Video

Bør man beise eller male huset?

Malermester Kenneth Beving i Mesterfage redegjør for de ulike produktene på markedet.

Video

Bør man male eller beise terrassen?

Malermester Kenneth Beving i Mesterfage redegjør for de ulike produktene på markedet, og forteller hvordan man bør forberede arbeidene.

Medlemsfordel

Rabatter til Huseierne sine medlemmer

Mesterfarge sine medlemsbedrifter gir Huseiernes medlemmer 10 % rabatt på fastpris/anbud. Ta kontakt for gratis befaring. 

Les mer på mesterfarge.no eller ring 800 33 055.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Husk å oppgi medlemsnummeret ditt ved første kontakt. Blir ikke dette fulgt, går du dessverre glipp av rabattene. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.