Canal Digital og Viasat er blitt Allente!

Gå til hovedinnhold

Canal Digital og Viasat er blitt Allente!

– Og vi skal bli størst på underholdning. For deg betyr det helt enkelt at alle dine underholdningsbehov er dekket. I dag og i fremtiden. Enten du bor alene eller med mange, må se de nyeste seriene i best kvalitet eller trenger topp underholdning på hytta.


Derfor får du den beste TV-opplevelsen med Allente

Len deg tilbake og nyt et fullspekket underholdningstilbud med overlegen lyd- og bildekvalitet, akkurat når og hvor du vil! Vi tilbyr fleksible pakkeløsninger skreddersydd for alle behov.

Lyd- og bildekvalitet i verdensklasse

Allente sørger for at du får stabile og gode TV-signaler. Med parabol får du krystallklar lyd- og bildekvalitet og kan nyte favorittunderholdningen din når og hvor du ønsker.

Vi skal bli størst på underholdning

En hel verden av filmer, serier, sport, dokumentarer, nyheter og underholdning venter! Vi gir deg den beste TV-opplevelsen og vil være best i klassen på streaming. Derfor er Allente perfekt for deg som ønsker full fleksibilitet. Innholdet kan streames hvor og når som helst, og du kan også laste ned flere titler og se dem offline.

I Ukesarkivet vårt finner du favorittprogrammene dine i en hel uke etter at de ble sendt på TV. I tillegg er vi stolte av å kunne tilby flere av de mest populære streamingtjenestene, som HBO Nordic, TV2 Sumo, Viaplay og Paramount+, for å nevne noen. På den måten kan du enkelt samle alt på en faktura og få en bedre pris på streamingtjenestene du allerede har.

Fleksible pakkeløsninger

Vil du ha alt eller bare litt? Som Allente-kunde kan du velge mellom ulike kanalpakker, helt tilpasset ditt behov. Vi tilbyr også en rekke tilleggspakker du kan legge til ditt hovedabonnement. På den måten kan du helgardere deg med en kanalpakke som er skreddersydd for dine – og eventuelt familiens – behov.

Alt i ett med Allente-appen

Med Allente-appen er du aldri langt unna magiske TV-øyeblikk. Appen gir deg tilgang til abonnementet ditt på nett, på flere mobile enheter i tillegg til TV-en. Nyt sport, filmer, serier og annen underholdning akkurat når og hvor du vil – på bussen, i bilen, i hagen eller på hytta. Allente-appen er gratis og kan lastes ned til smarttelefon, nettbrett, Apple TV 4 og Samsung Smart TV. Du kan også bruke appen til å laste ned filmer og serier for å se dem senere – når du ikke har tilgang til internett.

Medlemstilbud!

Som medlem av Huseierne så får du som kunde en stk. kostnadsfri harddisk til en verdi av 960 kr, dette gjelder både for eksisterende Allente kunder og alle som tegner et nytt Allente abonnement. Husk å oppgi til selgeren at du er medlem av Huseierne i dag.

Fyll ut skjemaet under eller ring 815 800 10.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt oss for et godt tilbud!

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.