Alt du vil se av sport, film og underholdning

Gå til hovedinnhold

Alt du vil se av sport, film og underholdning

Allente skal bli størst på underholdning, og for deg så betyr det helt enkelt at alle dine underholdningsbehov er dekket. I dag og i fremtiden. Enten du bor alene eller med flere, får du se de nyeste seriene i best kvalitet.

Derfor får du den beste TV-opplevelsen med Allente

Len deg tilbake og nyt et fullspekket underholdningstilbud med overlegen lyd- og bildekvalitet, akkurat når og hvor du vil! Vi tilbyr fleksible pakkeløsninger skreddersydd for alle behov.

En fremtidssikker TV-løsning

I Allente vil vi tilby deg det bredeste utvalget av underholdning, dokumentarer, filmer, serier, barneprogrammer, sport og nyheter. Vårt mål er at du skal kunne se akkurat det du vil, hvor du vil og når du føler for det.

Lyd- og bildekvalitet i verdensklasse

Allente sørger for at du får stabile og gode TV-signaler. Med parabol får du krystallklar lyd- og bildekvalitet og kan nyte favorittunderholdningen din når og hvor du ønsker.

Vi skal bli størst på underholdning

En hel verden av filmer, serier, sport, dokumentarer, nyheter og underholdning venter! Vi gir deg den beste TV-opplevelsen og vil være best i klassen på streaming. Derfor er Allente perfekt for deg som ønsker full fleksibilitet. Innholdet kan streames hvor og når som helst, og du kan også laste ned flere titler og se dem offline.

I Ukesarkivet vårt finner du favorittprogrammene dine i en hel uke etter at de ble sendt på TV. I tillegg er vi stolte av å kunne tilby flere av de mest populære streamingtjenestene, som HBO Nordic, TV2 Sumo, Viaplay og SkyShowtime, for å nevne noen. På den måten kan du enkelt samle alt på en faktura og få en bedre pris på streamingtjenestene du allerede har.

Alt i ett med Allente-appen

Med Allente-appen er du aldri langt unna magiske TV-øyeblikk. Appen gir deg tilgang til abonnementet ditt på nett, på flere mobile enheter i tillegg til TV-en. Nyt sport, filmer, serier og annen underholdning akkurat når og hvor du vil – på bussen, i bilen, i hagen eller på hytta. Allente-appen er gratis og kan lastes ned til smarttelefon, nettbrett, Apple TV 4 og Samsung Smart TV. Du kan også bruke appen til å laste ned filmer og serier for å se dem senere – når du ikke har tilgang til internett.

 

Alt du vil se av sport, film og underholdning

Som medlem av Huseierne så får du som kunde en kostnadsfri lagringenhet til en verdi av 960 kr.

Gjelder både for eksisterende Allente kunder og alle som tegner et nytt Allente abonnement. Husk å oppgi til selgeren at du er medlem av Huseierne.

Fyll ut skjemaet under eller ring 815 800 10.

TV- og streamingpakke fra Allente

Når du kjøper TV- og streamingpakke fra Allente får du som medlem i Huseierne ett stk gratis Allente Streaming Hub* (Verdi kr 936,-)

*Gjelder ved bestilling av Allente Stream

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt oss for et godt tilbud!

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.