Mycoteam

Gå til hovedinnhold

Mycoteam

Mycoteam er et rådgivende firma innen bygningsskader som skyldes fuktproblemer og biologiske skader. Mycoteam har bred erfaring med alle typer skader som oppstår i bygninger.


Mange boliger og bygninger kan ha skjulte fukt- og soppskader som det tar lang tid å oppdage. Mycoteam utfører skadekartlegging av biologiske bygningsskader, og deres kompetanse sikrer at riktige tiltak anbefales i det enkelte skadetilfellet. Mycoteam tilbyr prøvetaking utført av sine rådgivere eller av kunder direkte. De har ekspertise innen råte, inneklima, fukt- og vannskader, heksesot, asbest, radon og insekter.

Mycoteam kan ta oppdrag i hele landet og har avdelinger i Oslo, Trondheim og på Sørlandet.

Les mer om:

Råte og konstruksjon

Fukt og vannskader

Inneklima og mugg

DNA-test for muggsopp og aktinobakterier

10% rabatt

Som medlem i Huseierne får du 10 % rabatt på inspeksjoner og analyser. Husk at du må opplyse om medlemskap før oppdrag utføres.

Gratis rådgivning

Mycoteam gir enklere rådgivning til medlemmer av Huseierne over telefon og på e-post.

Medlemspris på nyttige håndbøker

Håndbok om vannskader
Medlemspris: 297,- Veil. 490,-

Håndbok om skjeggkre
Medlemspris: 149,- Veil. 249,-

Treskadeinsekter i bygninger
Medlemspris: 210,- Veil. 350,-

Les mer og bestill her

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt

www.mycoteam.no

Våre avdelinger

Avd. Sør tlf: 46 97 55 02
Avd. Midt-Norge tlf: 46 97 55 05
Avd. Østlandet tlf: 46 97 55 00

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.