Nyheter

Gå til hovedinnhold
'

Nyheter

Nå blir bolighandelen tryggere

Huseiernes Landsforbund, Forbrukerrådet, Nito Takst og Norges Takseringsforbund samarbeider nå for å sikre forbrukerne en tryggere bolighandel.

Kutt i eiendomsskatten

Huseiernes Landsforbund er fornøyd med at den nye regjeringsplattformen til H, FrP og V slår fast at eiendomsskattesatsen skal settes ned med to promille, men vil fortsette å jobbe for ytterligere reduksjon og avvikling av skatten.

HL hjelper sameier med nye vedtekter

Vedtekter i sameier som er i strid med den nye eierseksjonsloven, gjelder ikke lenger etter 1. januar 2019. Det betyr at alle sameier må sørge for å endre sine vedtekter før denne datoen. Som medlem får du forslag til standard vedtekter gratis.

Vi søker tre dyktige medarbeidere!

Huseiernes Landsforbund satser, og skal tilsette nye dyktige medarbeidere i tre spennende stillinger: Kommunikasjonsrådgiver, digital rådgiver og CRM-markedsanalytiker. Har du lyst på ny jobb, eller kjenner du en som kunne være interessert i en slik utfordring? Spennende jobb i et miljø som er i stor endring!

Medlemskap fra kun 495,-

Som medlem i Huseiernes Landsforbund får du tilgang til gratis juridisk, byggteknisk og økonomisk rådgivning. Videre kan du benytte deg av en rekke rabattordninger og  medlemsfordeler som gjør at du fort tjener inn mye mer enn det medlemskontingenten koster. Se alle våre medlemsfordeler.