Nyheter

Gå til hovedinnhold
'

Nyheter

Nå søker vi en strategisk og offensiv markedssjef!

Nå søker vi en strategisk og offensiv markedssjef for å bidra til videreutvikling av HLs markedsposisjon og tilbudet vårt til boligeiere over hele landet. Stillingen rapporterer til generalsekretæren og inngår i HLs ledergruppe.

Lei ut hybel skattefritt

Mange studenter sliter i disse dager med å finne et sted å bo. Ved å leie ut en del av boligen kan folk både bidra til å løse et stort problem og få en fin skattefri inntekt. -Vi oppfordrer derfor alle som har ledig husrom til å leie ut til studenter, sier generalsekretær Morten Andreas Meyer i Huseiernes Landsforbund foran årets semesterstart.

Bokostnader i kommunene

Innbyggerne i Hjartdal kommune i Telemark må i år betale 25.267 kroner i eiendomsskatt og kommunale avgifter. Fryktelig mye penger for en vanlig familie, mener Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseiernes Landsforbund.

Boligskatten i Oslo fortsetter

Huseiernes Landsforbund vant ikke frem i gruppesøksmålet om eiendomsskatt i Oslo. Det har Oslo tingrett i dag avgjort.

Medlemskap fra kun 490,-

Som medlem i Huseiernes Landsforbund får du tilgang til gratis juridisk, byggteknisk og økonomisk rådgivning. Videre kan du benytte deg av en rekke rabattordninger og  medlemsfordeler som gjør at du fort tjener inn mye mer enn det medlemskontigenten koster. Se alle våre medlemsfordeler.