Nyheter

Gå til hovedinnhold
'

Nyheter

Ny boligstrategi fra regjeringen

Den nye boligstrategien som ble lagt frem i dag består av fire sentrale biter. Tryggere bolighandel, bærekraftig gjeld, bedre bomiljø og effektive byggeprosesser.

Huseierne lanserer digital advokat

I disse dager er ikke chatboter noe nytt, men hittil har ingen kunnet tilby juridisk lovgivning på chatbot. Med «Lucy» er juridisk hjelp kun et tastetrykk unna.

Registrer drikkevannet ditt

Anslagsvis 600 000 mennesker i Norge får drikkevannet sitt fra små brønner, bekker eller tjern. Mattilsynet vil nå at slike vannforsyningssystemer registreres for å kunne beskytte selv de mindre drikkevannskildene mot forurensing.

Nye boliglånsregler er klare

Finansminister Siv Jensen har delt lite om arbeidet med ny boliglånsforskrift, men nå er den her. Dette betyr de nye reglene for deg.

Enorme prisforskjeller for å behandle byggesøknader

Mens Krødsherad, Tokke og Vinje kommune tar 0 kroner i byggesaksgebyr, tar Røyken kommune hele 46.100 kroner for å gjøre den samme jobben. Det er også store forskjeller i saksbehandlingstid. Sjekk din kommune i vår nye kalkulator.

Viktig å vite for deg som leier ut

Eier du en bolig med flere boenheter, vil du nå kunne få gebyr hvis du ikke svarer folkeregistermyndigheten om hvem som bor på eiendommen.

Medlemskap fra kun 495,-

Som medlem i Huseierne får du tilgang til gratis juridisk, byggteknisk og økonomisk rådgivning. Du kan benytte deg av en rekke medlemsfordeler som gjør at du raskt tjener  mye mer enn det medlemskontingenten koster. Se alle våre medlemsfordeler.