Spar tusener på nytt tak!

Gå til hovedinnhold

Spar tusener på nytt tak!

Trenger taket å fornyes? Som medlem i Huseierne får du nå 10 prosent rabatt på nytt tak fra Takbytte AS. Tilbudet gjelder tak av alle størrelser og uansett om det er hytte, enebolig, leilighetsbygg eller annet. Her kan du spare mange tusen kroner!

Tar tak: - Mange oppdager at taket må fornyes i forbindelse med at de vil installere solceller. Nå får alle Huseierne-medlemmer god rabatt på begge deler, sier Huseiernes Alfhild Heyerdahl Krokan, her sammen med Nils-Arne Lie i Takbytte.

Har du et hus fra 1980 eller tidligere? Da kan taket ha nådd pensjonsalder. Eller det vil komme dit i løpet av nokså nær fremtid. Levetiden på tak varierer, men det er vanlig å regne et sted mellom 40 og 60 år. (Merk at noen typer, som for eksempel skifertak, holder mye lenger!)

Å legge nytt tak selv er både komplisert og risikabelt, og de aller fleste av oss må ha hjelp av profesjonelle.

- Å bytte tak er en betydelig investering for boligeiere. Derfor er det viktig for oss å tilby medlemmene våre gode rabatter og bærekraftige løsninger. Med den nye avtalen med Takbytte kan vi sikre at våre medlemmer får en trygg og økonomisk fordelaktig løsning når taket må fornyes, sier leder for salg og marked i Huseiere, Alfhild Heyerdahl Krokan.

Takbytte gir pristilbud på dagen

Takbytte er et landsdekkende, solid firma som kan stå for hele takjobben. Du som er medlem i Huseierne får 10 prosent avslag på sluttsummen, altså på både arbeid og medgått materiell.  

- Vi kan tilby takbytte over hele landet til en på forhånd avtalt pris. En av fordelene med Takbytte, er at du kan få et pristilbud på dagen, uten befaring. Du bare plotter inn adressen på våre nettsider, så får du tilbudet direkte, sier administrerende direktør Nils-Arne Lie i Takbytte AS. 

Bak tjenesten ligger et avansert dataprogram. Utviklingen tok nesten et år, men grunnlaget var godt. Takbytte AS er nemlig et søsterselskap til Solcellekraft. Beregningsmodellene er delvis overlappende.

Nye solceller på gammelt tak er ikke lurt

Det er ikke tilfeldig at solcellefirmaet begynte å bry seg om tak.

- Vi så at mange trengte nytt tak da vi var ute og monterte solceller, og ønsket en tjeneste som enkelt kunne løse dette for kunden. Slik ble Takbytte til, forklarer Lie, som også er leder for Solcellekraft.

Å montere splitter nye solcellepaneler på et tak som har nådd, eller straks når, sin levealder er nemlig ikke særlig lurt. Da er det bedre å fornye taket med det samme.

Lokale håndverkere

Firmaet bruker lokale håndverkere til å utføre takbytte-jobben, men du som kunde forholder deg kun til Takbytte. På denne måten har du én trygg part å forholde deg til ved spørsmål, betaling og eventuell reklamasjon.

Takbytte bytter alt fra hyttetak til store tak på blokker for sameier og borettslag.

- Vi har allerede en god avtale med Soclellekraft der Huseiernes medlemmer får 10% på solceller, så nå er vi veldig glad for å ha en tilsvarende god avtale med Takbytte også, smiler leder for salg og marked i Huseiere, Alfhild Heyerdahl Krokan.


Medlemsfordel

Takbytte logo

Rabatt på komplett takbytte

Som medlem av Huseierne får du 10 % rabatt på bytte av tak gjennom Takbytte AS.

Les tilbudet

 

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Kraftig økning i kommunale avgifter

Les mer