Vi gir deg fremtidens internett

Gå til hovedinnhold

Vi gir deg fremtidens internett

Trådløst bredbånd med 5G

Få internettløsning fra Allente selv om du ikke har TV-pakke hos oss, både 4G og 5G-internett. 4G gir deg raskt, stabilt internett med 5G-klart utstyr. Sjekk om du kan få fremtidens internettløsning og 5G i dag. Du får uansett raskt og stabilt internett, fiks ferdig installert hos deg. Bedre blir det ikke!

Bli trygg boligeier for 559 kroner i året!

Det handler om hjemmet ditt. 

Raskt og enkelt

Vi gir deg raskt og stabilt internett uten å grave i hagen din. Alt du trenger er en liten boks, og den leverer og monterer vi kostnadsfritt. Alt i én boks, alt på én regning!

Fleksibelt og rimelig

Du velger pakken som passer deg, slik at du får akkurat det du trenger. Vil du ha TV også, gir vi deg dessuten en knallgod pris på begge.

5G-klart allerede nå

Fremtiden er her nå – med 5G får du lynrask hastighet, og det nyeste av det nye. Både antenner og routere fra oss er allerede 5G-klart.

Ubegrenset data

Slå deg løs – du får ubegrenset data med trådløst bredbånd fra oss. Få lynraskt nett på alle skjermer, 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Medlemstilbud

Få internettløsning fra Allente, enten hjemme eller på hytta. Da får du raskt, stabilt internett og 5G-klart utstyr.

Velg akkurat den pakken du trenger, og få routeren (verdi 1200,-) kostnadsfritt ved å benytte dette medlemstilbudet.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt oss for et godt tilbud!

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Canal Digital og Viasat er blitt Allente!

– Og vi skal bli størst på underholdning. For deg betyr det helt enkelt at alle dine underholdningsbehov er dekket. I dag og i fremtiden. Enten du bor alene eller med mange, må se de nyeste seriene i best kvalitet eller trenger topp underholdning på hytta.

Strøm til medlemspris!

Huseierne har forhandlet fram en av markedets beste strømavtaler fra Glitre Energi for deg som er medlem. Avtalen er enkel, billig og trygg.

Unikt tilbud på alarm!

Er du medlem i Huseierne og bestiller boligalarm fra Sector Alarm får du et av markedets beste tilbud på boligalarm. Bestill nå og spar 4375 kr!