Medlemstilbud hos Flisekompaniet

Gå til hovedinnhold
Flisekompaniet

Medlemstilbud hos Flisekompaniet

Medlemmer for rabatt hos Flisekompaniet. Rabattkoden finner du ved å være innlogget på denne siden for å handle på flisekompaniet.no. Eller ta med medlemskortet når du handler i butikken.

Se alle tilbudene fra Zone Denmark på flisekompaniet.no

Bli en trygg boligeier for 619 kroner i året!

 

Flisekompaniet er i dag Norges største forhandler av keramiske fliser, gjennom våre landsdekkende butikker fra nord til sør. Vi tilbyr et bredt vareutvalg av fliser, verktøy, baderomsinnredninger og øvrige produkter som kompletterer baderommet til både privatkunder og profesjonelle aktører. Som en landsdekkende kjede, med både egeneide butikker og franchise-butikker, er det aldri langt til nærmeste Flisekompaniet. Med sterk digital tilstedeværelse er vi også kun et par tastetrykk unna.

Medlemskortet gir deg:

En rekke rabatter hos Flisekompaniet

  • 20 % på fliser og naturstein*
  • 15 % på VVS varer*
  • Gratis tegnetime

Bruk Huseiernes rabattkode

 

Slik benytter du rabattkode

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.