Flisekompaniet

Gå til hovedinnhold
Flisekompaniet

Flisekompaniet

Som medlem i Huseierne får du gunstige rabatter hos Flisekompaniet.

Flisekompaniet og Huseierne kampanje 13 - 16 april!

Som medlem i Huseierne får du nå 30% rabatt på  all lagerført mosaikk. Bruk Huseiernes rabattkode. Denne rabattkoden legger du så inn i handlevognen på flisekompaniet.no og rabatten trekkes fra prisen. 

Se utvalg av mosaikk her. 

Bli en trygg boligeier for 579 kroner i året!

Flisekompaniet er i dag Norges største forhandler av keramiske fliser, gjennom våre landsdekkende butikker fra nord til sør. Vi tilbyr et bredt vareutvalg av fliser, verktøy, baderomsinnredninger og øvrige produkter som kompletterer baderommet til både privatkunder og profesjonelle aktører. Som en landsdekkende kjede, med både egeneide butikker og franchise-butikker, er det aldri langt til nærmeste Flisekompaniet. Med sterk digital tilstedeværelse er vi også kun et par tastetrykk unna.

Medlemskortet gir deg:

En rekke rabatter hos Flisekompaniet

  • 20 % på fliser og naturstein*
  • 15 % på VVS varer*
  • Gratis tegnetime

Bruk Huseiernes rabattkode

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Husk å oppgi medlemsnummeret ditt ved første kontakt. Blir ikke dette fulgt, går du dessverre glipp av rabattene. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.