Norges største på sol- og innsynsskjerming

Gå til hovedinnhold

Norges største på sol- og innsynsskjerming

Fasadeprodukter er spesialist på solskjerming og garasjeporter og en del av HD Solskjerming AS, Norges største og eneste landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av sol- og innsynsskjerming.

Etter en omfattende evaluering for å finne riktig og anbefalt solskjermingsleverandør for våre medlemmer, landet vi på Fasadeprodukter. De viktigste kriteriene var bredt sortiment med høy kvalitet/holdbarhet, landsdekkende salgs- og serviceapparat og gode betingelser.

Fasadeprodukter produserer ved flere fabrikker i Norge og hovedproduktgruppene er markiser, persienner for utvendig og innvendig bruk, screens, plisségardiner, lamellgardiner og en rekke andre interiør og eksteriørprodukter, samt garasjeporter.

Medlemmer av Huseierne får alltid GRATIS befaring, uforpliktende tilbud med Huseier-rabatt og GRATIS fjernkontroll hvis kjøp av motorisert betjening.

Invester i sol- og innsynsskjerming og få:

 • • Skjerming av ubehagelig sollys
  • Mørkere soverom, bedre søvn
  • Svalere/behageligere innetemperatur
  • Redusert innsyn
  • Redusert møbelfalming
  • Behagelige dager og kvelder på terrassen
  • Redusert gjenskinn på TVen
  • Dekorativ verdistigning på boligen

Garasjeporter av høy kvalitet

Garasjeportene er ”skreddersydde” og kan leveres ferdig montert. Portene er svært prisgunstige i forhold til det høye kvalitetsnivået. De har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Dette er svært plassbesparende og gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen. Åpning og lukking lettes ved hjelp av torsjonsfjærer.

Les mer om våre unike garasjeporter på Fasadeprodukters nettside eller kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Erfarne konsulenter med høy kompetanse

Erfarne kundekonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål, og gir et konkurransedyktig tilbud inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende, og kan bestilles via telefon: 911 50 200, e-post:  eller kontaktskjema på www.fasadeprodukter.no

Medlemsfordel - Privat

30 % rabatt!

Medlemmer i Huseierne får 30 % på inn- og utvendig solskjerming og garasjerporter. 

Rabatten gjelder ikke montering og spesialprodukter eller hvis Fasadeprodukter har andre kampanjer.

Bestill gratis befaring

Gratis fjernkontroll

I tillegg får du GRATIS fjernkontroll ved kjøp av fjernkontrollstyrt motorisert betjening. 

Gjelder rimeligste modell for valgt produktløsning. Det vil si, 1-kanals hvis et produkt og flere-kanals hvis flere produkter. 

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Husk å oppgi medlemsnummeret ditt ved første kontakt. Blir ikke dette fulgt, går du dessverre glipp av rabattene. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

91 15 02 00

www.fasadeprodukter.no

Husk å oppgi “Huseierne” når du kontakter oss. Forutsetningen for rabatt er fremvisning av gyldig medlemskort før/ved ordresignering.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.