Norges største på sol- og innsynsskjerming

Gå til hovedinnhold

Norges største på sol- og innsynsskjerming

Fasadeprodukter er spesialist på solskjerming og garasjeporter og en del av HD Solskjerming AS, Norges største og eneste landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av sol- og innsynsskjerming.

Medlemskortet gir deg:

Medlemmer i Huseierne får 30 % på inn- og utvendig solskjermingog garasjerporter (unntatt pergola og spesialprodukter).

I tillegg får du GRATIS fjernkontroll ved kjøp av fjernkontrollstyrt motorisert betjening (rimeligste modell for valgt produktløsning. Det vil si. 1-kanals hvis et produkt og flere-kanals hvis flere produkter).

Det gis ikke rabatt på rabatt hvis Fasadeprodukter har andre kampanjer, og ikke rabatt på monteringen. 

30 prosent rabatt på ALLE garasjeporter

Garasjeportene er ”skreddersydde” og kan leveres ferdig montert. Portene er svært prisgunstige i forhold til det høye kvalitetsnivået. De har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Dette er svært plassbesparende og gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen. Åpning og lukking lettes ved hjelp av torsjonsfjærer.

Les mer om våre unike garasjeporter på Fasadeprodukters nettside eller kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Rabatten krever fremvisning av gyldig medlemskort før ordresignering og gjelder ikke montering.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort.
Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Invester i sol- og innsynsskjerming og få:

  • Mindre varmeinnslipp
  • Skjerming av ubehagelig sollys
  • Redusert møbelfalming 
  • Behagelige dager og kvelder på terrassen
  • Mindre innsyn
  • Ingen reflekser på TVen
  • Økt verdi på boligen 

2011 startet Huseiernes en omfattende evaluering for å finne riktig og anbefalt solskjermingsleverandør for medlemmene. De viktigste kriteriene var bredt sortiment med høy kvalitet/holdbarhet, landsdekkende salgs- og serviceapparat og gode betingelser.

Fasadeprodukter produserer ved flere fabrikker i Norge og hovedproduktgruppene er markiser, persienner for utvendig og innvendig bruk, screens, plisségardiner, lamellgardiner og en rekke andre interiør og eksteriørprodukter, samt garasjeporter.

Medlemmer av Huseierne får alltid GRATIS befaring, uforpliktende tilbud med Huseier-rabatt og GRATIS fjernkontroll hvis kjøp av motorisert betjening.

Erfarne kundekonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål, og gir et konkurransedyktig tilbud inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende, og kan bestilles via telefon: 911 50 200, e-post:  eller kontaktskjema på www.fasadeprodukter.no

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Husk å oppgi “Huseiernes Landsforbund” når du kontakter oss. Forutsetningen for rabatt er fremvisning av gyldig medlemskort før/ved ordresignering.