Norges største på sol- og innsynsskjerming

Gå til hovedinnhold

Norges største på sol- og innsynsskjerming

Fasadeprodukter er spesialist på solskjerming og garasjeporter og en del av HD Solskjerming AS, Norges største og eneste landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av sol- og innsynsskjerming.

Etter en omfattende evaluering for å finne riktig og anbefalt solskjermingsleverandør for våre medlemmer, landet vi på Fasadeprodukter. De viktigste kriteriene var bredt sortiment med høy kvalitet/holdbarhet, landsdekkende salgs- og serviceapparat og gode betingelser.

Fasadeprodukter produserer ved flere fabrikker i Norge og hovedproduktgruppene er markiser, persienner for utvendig og innvendig bruk, screens, plisségardiner, lamellgardiner og en rekke andre interiør og eksteriørprodukter, samt garasjeporter.

Medlemmer av Huseierne får alltid GRATIS befaring, uforpliktende tilbud med Huseier-rabatt og GRATIS fjernkontroll hvis kjøp av motorisert betjening.

Invester i sol- og innsynsskjerming og få:

 • • Skjerming av ubehagelig sollys
  • Mørkere soverom, bedre søvn
  • Svalere/behageligere innetemperatur
  • Redusert innsyn
  • Redusert møbelfalming
  • Behagelige dager og kvelder på terrassen
  • Redusert gjenskinn på TVen
  • Dekorativ verdistigning på boligen

Garasjeporter av høy kvalitet

Garasjeportene er ”skreddersydde” og kan leveres ferdig montert. Portene er svært prisgunstige i forhold til det høye kvalitetsnivået. De har hele skinnesystemet installert på en unik måte bak garasjeåpningen. Dette er svært plassbesparende og gir full bruk av portåpningens bredde, og maksimerer det tilgjengelige arealet i og utenfor garasjen. Åpning og lukking lettes ved hjelp av torsjonsfjærer.

Les mer om våre unike garasjeporter på Fasadeprodukters nettside eller kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Erfarne konsulenter med høy kompetanse

Erfarne kundekonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål, og gir et konkurransedyktig tilbud inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende, og kan bestilles via telefon: 911 50 200, e-post: post@fasadeprodukter.no eller kontaktskjema på www.fasadeprodukter.no

Medlemsfordel - Privat

Black month rabatter!

Som medlem i Huseierne får du følgende rabatter

50% Garasjeporter
50% Doble plisségardiner
50% Terrassemarkise Elegant standard
40% Zip-screen og rullegardiner
30% ALLE produkter og tilbehør

Bestill gratis befaring

Gjelder t.o.m. 30. november 2023

Gratis fjernkontroll

I tillegg får du gratis fjernkontroll ved kjøp av fjernkontrollstyrt motorisert betjening. 

Gjelder rimeligste modell for valgt produktløsning. Det vil si 1 kanals hvis et produkt og flere kanals hvis flere produkter.

 

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

91 15 02 00

www.fasadeprodukter.no

Husk å oppgi “Huseierne” når du kontakter oss. Forutsetningen for rabatt er fremvisning av gyldig medlemskort før/ved ordresignering.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.