Inspirasjonsforedrag med Einar Lunde på Hadeland Glassverk.

 • Velkommen til inspirasjonsforestilling!
  Bli med Einar Lunde på Dagsrevy-oppdrag.

  24. august, kl 13.00 i Auditoriet.

  VILLE, VÅGE, VINNE - MEN ER DET SÅ LURT Å GÅ PÅ RØD LØPER MED JOGGESKO, ELLER?

  Einar Lunde forteller om et ellevilt møte med Gro Harlem Brundtland, Zimbabwes avgåtte diktator Robert Mugabe, og en kliss naken norsk stortingspolitiker på et direktør-kontor i Afrika.

  Bli med Dagsrevyens tidligere ankermann og Afrika-korrespondent, Einar Lunde, på TV-oppdrag - til og med til en krigssone. Det høres umiddelbart alvorlig ut, men det hele utvikler seg (for ikke å snakke om innvikler seg) aldeles vanvittig dramatisk og humoristisk. Fra første stund oppstår det hindre som synes komplett uoverkommelige. Midt oppi all galskapen berører forestillingen verdier som motivasjon, inspirasjon, kreativitet, ha fokus og nettverksbygging.
  Det handler også om å aldri, aldri gi opp selv om livet står på spill.

  Og kanskje, og bare kanskje, kan det komme en bonus helt til slutt. Den som overlever underveis, får svaret. Dette er like sprøtt som tittelen – helt ellevilt.

  Foredraget varer i 1 time og koster kr 300,- pr person. Bestill her: 

  https://www.ticketmaster.no/search/?keyword=Inspirasjonsforedrag+med+Einar+Lunde

 • Medlemsrabatten gjelder i alle Hadeland Glassverks butikker og i nettbutikken - www.hadeland-glassverk.no/nettbutikk - Bruk rabattkode huseier2018.

 • Medlemsrabatt gjelder ikke servering og matvarer.

Van Gogh Alive på Hadeland Glassverk

Van Gogh Alive - En uforglemmelig interaktiv opplevelse for hele familien! 11. mai - 18. august 2019 i Galleri 2. Åpent alle dager! Opplev et spennende, nytt univers i verdens mest besøkte interaktive utstilling. Forbered deg på en levende symfoni av lys, farge og lyd, kombinert og forsterket for å skape det besøkende har kalt ”en uforglemmelig interaktiv utstilling”. Van Goghs mesterverk blir levende når du går rett inn i hans malerier - en opplevelse som er både fortryllende, underholdende og lærerik. Van Gogh Alive vil utvide definisjonen av ordet ”utstilling” fordi den stimulerer sansene og åpner sinnet på en helt ny måte. Utstillingen viser 3000 inspirerende bilder ved hjelp av hypermoderne Sensory4-teknologi! Billettpriser: Voksen: 180,- Barn/student/honnør: 150,- Familiebillett: 500,- (2 voksne/3 barn) Billetter bestilles på Hadeland glassverk eller Ticketmaster.

https://www.ticketmaster.no/event/van-gogh-alive-pa-hadeland-glassverk-apning-billetter/594903