Hadeland Glassverk

Gå til hovedinnhold

Hadeland Glassverk

Som medlem i Huseierne får du rabatt på alle varer hos Hadeland Glassverks butikker og på nett.

Hadeland Glassverk

Medlemskortet gir deg:

Medlemsuke 23. - 29. november

Velkommen til julestemning på Hadelands Glassverk! Denne uken får medlemmer 20% på en rekke gaver og aktiviteter!

  • 20 % på Hadeland glassverk (Gjelder ikke belysning, lys og tinn, mat og drikke)
  • 20 % på aktivieteter som glassblåsning, kanefart, og mulighet til å gå på skøyter
  • 10 %  i nettbutikk (Gjelder ikke belysning)
    For å få medlemsrabatten, bruk rabattkode huseiernes15.

Nissefest 28. og 29. november

På nissefesten får barna gratis godtepose av nissen!

Hils på julenissen og nissebarna som rusler rundt med godsaker i kurvene sine. Nissens egen postkasse henger også her på Glassverket, og ekstra morsomt er det for barna å poste ønskelisten sin her!

Kanefart_600x300.jpg

Velkommen til julestemning hos Hadeland Glassverk

I førjulstiden er Hadeland Glassverk et fint sted å være om du er ute etter den ekte julestemningen. Her kan du kombinere juleshopping, førjulskos, tradisjoner og gode matopplevelser!

Vi har 10 butikker, 5 spisesteder, kunstgalleri, innendørs julemarked, glassmuseum – de gode opplevelsene står i kø hos oss denne julen! Nyhet denne julen er vår innendørs skøytebane på julemarkedet i Galleri 2!

 

Aktiviteter for store og små

I julen har vi mange hyggelige aktiviteter for både barn og voksne. Blås en julekule, et glass eller en vase i Glasshytta, og kjør en tur med hest og slede i vår stemningsfulle og julepyntede glassverkslandsby.

Hils på julenissen og nissebarna som rusler rundt med godsaker i kurvene sine. Nissens egen postkasse henger også her på Glassverket, og ekstra morsomt er det for barna å postlegge ønskelisten sin her!

 

Lisa Aisato utsitlling

Vi er også stolte av å kunne presentere Lisa Aisato som utstiller i årets juleutstilling! 31. oktober - 23. desember i Galleri 1

Denne salgsutstillingen viser sjarmerende, humoristiske og rørende bilder som folk lett kan kjenne seg igjen i. Her selges bilder som appellerer både til barn og godt voksne – herlige julegaver!

Lisa Aisato (f. 23. juli 1981) er en norsk illustratør, bildebokforfatter og billedkunstner. Etter å ha debutert som forfatter i 2008 har hun gitt ut flere egne bildebøker, illustrert for andre forfattere og for forskjellige magasiner. Lisa har siden 2009 vært fast illustratør i Dagbladet Magasinet. Bøkene hennes er oversatt til over 30 språk og i 2015 ble hun kåret til en av Norges ti beste forfattere under 35 år av Morgenbladet.

Lisa Aisato har illustrert bøker av blant annet Tor Åge Bringsværd og Klaus Hagerup. I 2018 illustrerte hun Maja Lundes bestselger “Snøsøsteren” og Linn Skåbers kritikerroste “Til ungdommen”.  I 2019 vant hun bokhandlerprisen for sin egen bestselgende bildebok for voksne, “Livet - illustrert”. Utstillingen holder åpent hver dag i perioden 31. oktober-23. desember. Gratis inngang.2020 Lisa Aisato_3b.jpg

 

Åpningstider i perioden 31. oktober-23. desember:
Mandag-fredag: 10-16
Lørdag og søndag: 10-18