Hadeland Glassverk

Gå til hovedinnhold

Hadeland Glassverk

Som medlem i Huseierne får du rabatt på alle varer hos Hadeland Glassverks butikker og på nett.

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industribedrift med kontinuerlig drift.

Produksjonen av glass ved Hadeland Glassverk skjer fortsatt etter de samme metodene som for over 250 år siden. Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv. Hele området rundt Glassverket er som en koselig liten landsby med mange unike butikker, gallerier og spisesteder. De har også kurs, konferanse og selskapslokaler

Velkommen til høst på Hadeland Glassverk

host2021_B900.jpg

Hadeland Glassverk er et flott sted for hele familien i høstferien. 

Her kan dere kombinere morsomme høstaktiviteter for barna med shopping i våre 9 butikker og gode matopplevelser ved våre 5 flotte spisesteder.

I Glasshytta får du oppleve glassblåsing på nært hold, og du kan prøve deg som glassblåser og blåse et gresskar, et drikke glass eller en blomstervase - her er det mange muligheter i både modeller og farger.  Du får god hjelp av våre profesjonelle glassblåsere gjennom hele prosessen. 

På Barnas Bondegård  kommer barna tett på tamme og rolige gårdsdyr. Hils på kalv, høner, kaniner, ullgris, sau og bukk, og ta også en tur på hesteryggen! Barnas Bondegård har gratis inngang.

I Galleri 1 kan dere besøke Marianne Haraldsens flotte kunstutstilling. 

Også har vi teater med Karius og Baktus lørdag og søndag 16.-17. oktober. Når ASK Scenekunst nå setter opp Karius & Baktus er det med masse tull, tøys, latter og moro. Vi får møte de to trollene med ablegøyer, dans, sang og morsomme kostymer. Vi gleder oss til å spre latter og glede, samt videreføre viktigheten av en god tannpuss.

Forestillingene spilles kl 12.00 og kl 14.00 begge dager, og de varer i ca 30 minutter. Det koster kr 120,- pr. person, inkl. avg. Billetter kjøpes på Ticketmaster.

I perioden 22.-28.11. får medlemmer i Husienere får 20 % rabatt på Hadeland glassverk.

Tilbudet gjelder ikke belysning, teater, hesteridning, kunst av Marianne Haraldsen og Lys og Tinnbutikken

Høstkampanje! 20% rabatt

I perioden 22.-28.11. får medlemmer i Husienere får 20 % rabatt på Hadeland glassverk.

Tilbudet gjelder ikke belysning, teater, hesteridning, kunst av Marianne Haraldsen og Lys og Tinnbutikken
 

Rabatt på Hadeland Glassverk

Som medlem får du 10% rabatt på alle varer i alle Hadeland Glassverks butikker. Enkelte produkter får du enda bedre tilbud på. Tilbudet gjelder ikke på servering, matvarer og belysning.

Medlemsrabatten gjelder også på salgsvarer.

Rabatt i Hadeland Glassverks nettbutikk

Som medlem får du 10% rabatt på alle produkter i Hadeland Glassverks nettbutikk. Besøk nettbutikken.

Medlemsrabatten gjelder også på salgsvarer, men ikke på belysning. 

Logg inn for å få Huseiernes rabattkode.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort.
Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt

hadeland.com

Besøksadresse: 
Glassverksveien 9
3520 Jevnaker

Åpningstider:
Mandag-fredag 10:00 - 16:00
Lørdag og søndag 10:00 - 17:00

19. juni - 15. august:
Alle dager 10:00-18:00

E-post:
Tlf: 613 16 400

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.