Medlemsfordeler - Sameie og borettslag

Gå til hovedinnhold

Medlemsfordeler - Sameie og borettslag

Bruk medlemsfordelene for ditt sameie eller borettslag, og spar tusenlapper hvert eneste år!

Du kan enkelt benytte deg av våre rådgivningstjenester ved å logge deg inn på Mine sider.  Oppgi medlemsnummer hos en av våre samarbeidspartnere og få gode rabatter. 

Se medlemsfordeler for privat medlemskap

Les mer om medlemskap

Få oversikt over behovet for vedlikehold og ressurser med Huseiernes vedlikeholdsplan for sameier og borettslag.

Du får befaring med en tilstandsvurdering, en fullstendig vedlikeholdsplan og prioriterte oppgaver for styret med forslag til et økonomiplan.

Medlemstilbud

Juridisk rådgivning

Medlemskapet inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp og to timer rådgivning fra advokat ved skriftlige henvendelser.

Gratis kurs

Huseierne holder jevnlig kurs i praktisk styrearbeid og andre boligrelaterte temaer over hele landet, i tillegg til digitale kurs. Kursene er gratis for medlemmer.

Strøm til medlemspris!

Huseierne har forhandlet frem en av markedets beste strømavtaler for sameier og borettslags medlemmer! Avtalen er enkel, billig og trygg.

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir sameier og borettslag gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.

Aktiv Lek

Medlemsrabatt hos en av Norges største produsenter av kvalitetsutstyr til lekeplass og utendørstrening.

Boligstyret.no

Boligstyret gir medlemmer i Huseierne 1000 kr rabatt på kjøpsprisen. I tillegg gis det 10 % rabatt på abonnementet.

Agio Forvaltning

Agio Forfaltning lager pristilbud spesialtilpasset deres boligselskaps behov og ønsker. Deres tilbud inneholder ingen skjulte kostnader og gir forutsigbarhet. Agio Forvaltning lover deg topp kvalitet, markedets beste service og priser som gir besparelser.