Vedlikeholdsplan for sameier og borettslag

Gå til hovedinnhold

Vedlikeholdsplan for sameier og borettslag

Befaring, vedlikeholdsplan med tilstandsvurdering og økonomiplan

Noe av det viktigste et styre skal gjøre er å ta vare på de verdiene man eier sammen i boligselskapet. God planlegging er nøkkelen for en vellykket vedlikeholdsplan.

Vi i Huseierne hjelper dere med å planlegge dette arbeidet fra A til Å. Med Huseiernes Vedlikeholdsplan for sameier og borettslag får du befaring, en komplett tilstandsvurdering, en fullstendig vedlikeholdsplan og prioriterte oppgaver for styret og forslag til en økonomiplan.

Pris for tilstandsvurdering og vedlikeholdsplan

Prisene er veiledende, og alle priser er oppgitt i ink. mva.  Vi vil etterstrebe å gi fastpris på alle typer oppdrag i alle områder, men det må innom koordinator for de som faller utenfor «standarden». Koordinator kan da undersøke med nettverk og komme tilbake til styret med en fastpris. Timesats takstmann for ekstra oppfølgning, rådgivning etc. 1350,-

Km og kjøring inkludert innefor radius på 100 km. Statens satser for km godtgjørelse over 100 km. Utlegg til ferge, bom og spesialutstyr (for eksempel lift) kommer i tillegg. Dette avtales på forhånd.

Kontakt oss for pris på over 5 bygg og over 200 andelseiere.

 Har du fått styreansvar?

«Årsmøtet var som vanlig dårlig besøkt. Det gamle styret ville ikke mer. Noen måtte ta ansvar. Og plutselig satt du der sammen med tre gode naboer – i styrestolen i sameiet. Det gikk brått opp for deg og dere at med styrevervet følger det stort ansvar for økonomi, vedlikehold og lovpålagte HMS-krav. I tillegg følger forventningene fra utålmodige seksjonseiere om rask håndtering av spørsmål om mistet nøkkel, nytt postkasseskilt, bjeffende hund i naboleiligheten, innbrudd i kjellerboden og gjensatt søppel i bakgården.»

Senk skuldrene – vi i Huseierne har 6.600 andre sameier som medlemmer og vi vet hvordan du har det. Derfor har vi utviklet tjenester som skal gjøre det enklere å drive sameiet effektivt og trygt. Sammen med oss får du færre bekymringer i styrehverdagen.

Medlemstilbud for sameier og borettslag

Få oversikt over behovet for vedlikehold og ressurser med Huseiernes vedlikeholdsplan

Dette får du:

  • Befaring
  • Vedlikeholdsplan med tilstandsvurdering
  • Oversikt over prioriterte oppgaver for styret
  • Forslag til en økonomiplan

Vedlikeholdsplanen leveres av en bygningssakkyndig som er
håndplukket av Huseierne til vårt eget ekspertnettverk.

Pris fra 23 500 kr. ink. mva.
Ta kontakt for pristilbud

Bestill i dag

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Vil du vite mer om Huseiernes Vedlikeholdsplan for sameier og borettslag?

Send oss navn og tlf. nr. så kontakter vi deg.

Flere medlemsfordeler

Se flere medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp og to timer rådgivning fra advokat ved skriftlige henvendelser.

Byggteknisk rådgivning

Som medlem av Huseierne har styret i sameiet eller borettslaget adgang til gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold, skader på bygg og eiendom m.m.

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir sameier og borettslag gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.