Radonmannen

Gå til hovedinnhold

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir sameier og borettslag gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.

Siden oppstarten i 2009 har Radonmannen AS utviklet seg til å bli ledende i Norge innenfor leveranser av forebyggende tiltak mot radon. Radon er en usynlig og luktfri edelgass, som dannes i berggrunnen. Radon kan frigjøres fra grunnen og komme inn i hus og bygninger gjennom sprekker og utettheter. Grunnvann fra borede brønner kan også inneholde høye konsentrasjoner av radon, som igjen kan frigjøres til luft.

Ute vil radonkonsentrasjonen normalt være lav, men helsefare oppstår når radongassen siver inn i bygninger og konsentreres. Radon i innemiljøer øker risikoen for lungekreft. Avgjørende for risikoen er hvor lang tid man utsettes for radon og hvor høyt radonnivået i innemiljøet er. Radonmannen sørger for å gjøre boliger, bygninger og arbeidsplasser til trygge, radonsikre miljøer.

Radonmannen tilbyr følgende:

  • Radonmåling, herunder vanlige sporfilmer, korttidssporfilmer og elektroniske målere.
  • Rådgivning- og konsulenttjenester, herunder inspeksjon som grunnlag for utarbeidelse av tiltaksplaner samt konsulentvirksomhet som bistand i radonrelaterte prosjekter.
  • Saneringstjenester, herunder montering og etablering av saneringsprodukter, eksempelvis ventilasjonssystemer, tetteprodukter/membraner, radonsug/grunnventilering.

Gratis kurs

Huseierne holder jevnlig kurs i praktisk styrearbeid og andre boligrelaterte temaer over hele landet, i tillegg til digitale kurs. Kursene er gratis for medlemmer.

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir sameier og borettslag gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.

Medlemstilbud for sameier og borettslag

Medlemsrabatter

41 % rabatt på Sporfilmmåling (Trinn-1)

23 % rabatt på rådgivning!

23 % rabatt på funksjonær/montør

Rabatt på Radonreduserende tiltak - se egen rabattstruktur

Se full oversikt

Bestill her

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Ønsker du at Radonmannen skal kontakte deg for et tilbud?

Fyll ut skjema her

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp og to timer rådgivning fra advokat ved skriftlige henvendelser.

Byggteknisk rådgivning

Som medlem av Huseierne har styret i sameiet eller borettslaget adgang til gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold, skader på bygg og eiendom m.m.