Radonmannen

Gå til hovedinnhold

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir medlemmer gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.

Siden oppstarten i 2009 har Radonmannen AS utviklet seg til å bli ledende i Norge innenfor leveranser av forebyggende tiltak mot radon. Radon er en usynlig og luktfri edelgass, som dannes i berggrunnen. Radon kan frigjøres fra grunnen og komme inn i hus og bygninger gjennom sprekker og utettheter. Grunnvann fra borede brønner kan også inneholde høye konsentrasjoner av radon, som igjen kan frigjøres til luft.

Ute vil radonkonsentrasjonen normalt være lav, men helsefare oppstår når radongassen siver inn i bygninger og konsentreres. Radon i innemiljøer øker risikoen for lungekreft. Avgjørende for risikoen er hvor lang tid man utsettes for radon og hvor høyt radonnivået i innemiljøet er. Radonmannen sørger for å gjøre boliger, bygninger og arbeidsplasser til trygge, radonsikre miljøer.

Radonmannen tilbyr følgende:

  • Radonmåling, herunder vanlige sporfilmer, korttidssporfilmer og elektroniske målere.
  • Rådgivning- og konsulenttjenester, herunder inspeksjon som grunnlag for utarbeidelse av tiltaksplaner samt konsulentvirksomhet som bistand i radonrelaterte prosjekter.
  • Saneringstjenester, herunder montering og etablering av saneringsprodukter, eksempelvis ventilasjonssystemer, tetteprodukter/membraner, radonsug/grunnventilering.

Medlemsfordel - Privat

Medlemsrabatter

Gratis rådgivning!

40 % rabatt på radoninspeksjon

25 % rabatt på radonmåler sporfilm

15 % rabatt på radonmåler Airthings

10 % rabatt på Radontiltak

Se full oversikt

Bestill her

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Ønsker du at Radonmannen skal kontakte deg for et tilbud?

Fyll ut kontaktskjema

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.