Radonmannen

Gå til hovedinnhold

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir medlemmer gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.

Siden oppstarten i 2009 har Radonmannen AS utviklet seg til å bli ledende i Norge innenfor leveranser av forebyggende tiltak mot radon. Radon er en usynlig og luktfri edelgass, som dannes i berggrunnen. Radon kan frigjøres fra grunnen og komme inn i hus og bygninger gjennom sprekker og utettheter. Grunnvann fra borede brønner kan også inneholde høye konsentrasjoner av radon, som igjen kan frigjøres til luft.

Ute vil radonkonsentrasjonen normalt være lav, men helsefare oppstår når radongassen siver inn i bygninger og konsentreres. Radon i innemiljøer øker risikoen for lungekreft. Avgjørende for risikoen er hvor lang tid man utsettes for radon og hvor høyt radonnivået i innemiljøet er. Radonmannen sørger for å gjøre boliger, bygninger og arbeidsplasser til trygge, radonsikre miljøer.

Radonmannen tilbyr følgende:

  • Radonmåling, herunder vanlige sporfilmer, korttidssporfilmer og elektroniske målere.
  • Rådgivning- og konsulenttjenester, herunder inspeksjon som grunnlag for utarbeidelse av tiltaksplaner samt konsulentvirksomhet som bistand i radonrelaterte prosjekter.
  • Saneringstjenester, herunder montering og etablering av saneringsprodukter, eksempelvis ventilasjonssystemer, tetteprodukter/membraner, radonsug/grunnventilering.

Medlemsfordel - Privat

Medlemsrabatter

Gratis rådgivning!

40 % rabatt på radoninspeksjon

25 % rabatt på radonmåler sporfilm

15 % rabatt på radonmåler Airthings

10 % rabatt på Radontiltak

Se full oversikt

Bestill her

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Ønsker du at Radonmannen skal kontakte deg for et tilbud?

Fyll ut kontaktskjema

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.