Streaming og TV fra Allente

Gå til hovedinnhold

Streaming og TV fra Allente

Når styret i sameiet eller borettslaget er medlem i Huseierne og har en avtale med Allente, har beboere tilgang til Allente stream til rabattert pris.

Vil beboere benytte seg av de andre medlemsfordelene hos Allente som gratis lagringsenhet, gratis router eller gratis ChromeCast må man ha et eget privat medlemskap.

Med et Allente Stream-abonnement samler du streamingtjenester og TV-kanaler på ett sted, én faktura, og i én app.

Du kan også ta med deg innholdet ditt på tur i hele EU/EØS!

Det beste av alt; Alle kan få et Allente Stream-abonnement, det er ingen ventetid og ingen installasjon. Alt du trenger er nett.

Steam Basic

Medlemspris 299 kroner per måned

Stream Basic-c.jpg

Steam Standard

Medlemspris 399 kroner per måned

Stream Standard-c.jpg

Medlemsfordel for Sameier og borettslag

Stream basic

Medlemspris: 299,- per måned
(ordinær pris 379 kroner)

Stream standard

Medlemspris: 399,- per måned
(ordinær pris 479 kroner)

 

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt oss

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.