Aktiv Lek

Gå til hovedinnhold

Aktiv Lek

Medlemsrabatt hos en av Norges største produsenter av kvalitetsutstyr til lekeplass og utendørstrening.

  • Rask levering
  • Gratis befaring
  • Produksjon i Norge
  • Miljøvennlige produkter

Aktiv Lek AS er en norsk produsent av lekeapparater som ligger i Telemark. Våre medarbeidere har lang erfaring med produksjon av lekeplassutstyr og kjenner kravene til sikkerhet og kvalitet som kreves av det profesjonelle markedet. Alle produkter tilfredsstiller kravene i forskriftene og standarden NS-EN 1176 og 1177.

Formålet med bedriften er å produsere sikkert lekeplassutstyr med høy kvalitet og stor lekeverdi, til priser som gjenspeiler de reelle produksjonskostnadene.

Ved å bruke lokale materialer sparer vi miljøet, samtidig som vi har kontroll på kvaliteten fra tømmerstokk til ferdig produkt.

Vår fabrikk i Fyresdal i Vest-Telemark er et viktig bidrag til næringslivet i den lille kommunen. Alle råvarene vi benytter kommer fra skogene omkring fabrikken, og vi samarbeider med andre lokale firmaer for å få trevarene vi trenger.

Vårt lager og ordrekontor betjenes fra Lier i Buskerud. Her kan våre kunder også hente lagerførte produkter på kort varsel. Dette ser vi er en spesielt viktig tjeneste for anleggsgartnere og entreprenører.

Vi har også vår egen montasjeavdeling som monterer på Østlandet. Vi formidler også montører til resten av landet på forespørsel.

Aktiv Lek er også representert i Sverige.

Når dere velger oss som leverandør av lekeplassutstyr, kan dere derfor være helt sikre på at vi leverer «et lite stykke Telemark».

15% medlemsrabatt på produkter fra Aktiv Lek

Ved å bruke rabattkoden i vår nettbutikk får medlemmer 15% rabatt på hele vårt sortiment. Rabatten blir trukket fra når dere fyller inn rabattkoden i kassen. Oppgi deres medlemsnummer i feltet «ordrenotater». Rabatten gjelder ikke på frakt og montering.

Logg inn for å få rabattkoden

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontaktinfo

32240400

aktivlek.no

Adresse: Teglverksveien 15A, 3413 Lier

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Gratis kurs

Huseierne holder jevnlig kurs i praktisk styrearbeid og andre boligrelaterte temaer over hele landet, i tillegg til digitale kurs. Kursene er gratis for medlemmer.

Radonmannen

Huseiernes avtale med Radonmannen gir sameier og borettslag gratis rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.