Unikt medlemstilbud på alarm!

Gå til hovedinnhold

Unikt medlemstilbud på alarm!

Er du medlem i Huseierne og bestiller boligalarm fra Sector Alarm får du et unikt medlemstilbud på alarm!

Som medlem i Huseierne får du alltid fri installasjon av 1 ekstra røykvarsler og 1 ekstra magnetkontakt i tillegg til avtalt pakke. Ta kontakt med oss for «markedets beste tilbud».

Vi er opptatt av din trygghet og sikkerhet

Sector Alarm er ledende innenfor boligsikring, og har 25 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har vi fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet prestisjetunge priser for produktdesign. Våre Sikkerhetseksperter hjelper deg med å sette sammen en løsning som dekker alle behov du og familien har når det gjelder sikkerhet hjemme.

Våre avanserte sensorer oppdager innbruddsforsøk, røyk og brann i en tidlig fase, som umiddelbart bekreftes via kameraer koblet til vår alarmstasjon.

Operatørene på vår døgnbemannede alarmstasjon reagerer med en gang en alarm utløses, og ved behov koordinerer utrykning med nødetater, i tillegg til å varsle familiemedlemmer og naboer.

Vi garanterer at funksjonaliteten til alarmenhetene i din bolig sjekkes over 100 ganger i døgnet, i tillegg har alle våre produkter livstidsgaranti.

Vi tilbyr gratis utrykning, gratis teknisk ettersyn og gratis sikkerhetssjekker fra våre lokale eksperter.

Ved hjelp av Sector Alarm App har du full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg.

25 års erfaring og fornøyde kunder

Vi er et norsk selskap med 25 års erfaring. Vi vokser raskt, og har over en halv million fornøyde kunder, med en kundetilfredshet på 95/100.

Sector Alarm ble etablert i Norge i 1995 og har siden den gang utviklet seg til å bli det nest største alarmselskapet i Europa. Selskapet leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter.

Sector Alarm, som har hovedkontor i Oslo, har mer enn 550 000 kunder, og over 2000 medarbeidere i Norge, Sverige, Irland, Finland, Spania og Frankrike.