Rabatt på komplett solcelleanlegg

Gå til hovedinnhold

Rabatt på komplett solcelleanlegg

Som medlem i Huseierne får du 10% rabatt på komplett solcelleanlegg hos Solcellekraft

Solcellekraft er en totalleverandør av komplette solcelleanlegg. Det betyr at vi leverer

  • solcellepaneler, invertere og monteringsytstyr
  • prosjektering og kvalitetssikring av anlegg
  • sørger for nødvendige søknader, godkjennelser og dokumentasjon
  • sikrer at montering og elektrisk arbeid gjøres av kvalifiserte fagfolk.

Solcellekraft har siden oppstarten i 2017 blitt en av markedets ledende aktører på komplette solcelleanlegg, og har montert over 2100 anlegg over hele landet.

Dette har ikke bare bidratt til produksjon av ren energi for økonomisk bevisste kunder, men også hjulpet private husholdninger å gjennomføre det grønne skiftet ved å være mer selvforsynt med strøm.

Medlemsfordel

10 % på komplett solcelleanlegg

Sjekk din pris

Rabatten gjelder ordinære priser på utstyr og installasjon av solcelleanlegg.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.