Gjør boligen din mer energieffektiv – spar miljø og penger!

Gå til hovedinnhold

Gjør boligen din mer energieffektiv – spar miljø og penger!

Få medlemsfordel på miljøtiltakslån hos Storebrand

Å velge miljøvennlige løsninger for boligen din, for eksempel varmepumpe eller solceller på taket, krever ofte et stort engangsbeløp og mange ender opp med å velge dårligere og mindre miljøvennlige løsninger.

Vi ønsker å gjøre noe med dette ved å tilby deg som har boliglån i Storebrand muligheten for miljøtiltakslån til energibesparende tiltak. 

Det skal lønne seg å utføre energitiltak i boligen din.

Er du usikker på hvilke tiltak du bør gjøre for at boligen skal bli mer energieffektivt? Som medlem får du gratis tilgang til energirådgivning fra våre eksperter på byggteknisk rådgivning.

Søk her om miljøtiltakslån

 

Medlemsfordel

Miljøtiltakslån fra 50 000 til 1 000 000 kr: Nominell rente 5,49%. Effektiv rente 5,63 %.

Eksempel: Lån 300 000, nedbetalt over 10 år. Kostnad 90 516 kroner. Totalt å tilbakebetale: 390 516 kroner.

Fri etablering og ingen termingebyr

 

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt

91 50 88 80

Kontakt kundesenteret hverdager 8-16.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Å Spotpris Huseierne

Huseierne har forhandlet fram en av markedets beste strømavtaler fra Å Strøm for deg som er medlem. Avtalen er enkel, billig og trygg.

Unikt tilbud på alarm!

Er du medlem i Huseierne og bestiller boligalarm fra Sector Alarm får du et av markedets beste tilbud på boligalarm. Som medlem får du en besparelse til en verdi av kr 5855,– første år.