Medlemsrabatt på varmepumper

Gå til hovedinnhold

Medlemsrabatt på varmepumper

Spar strøm og få en god temperatur hjemme - året rundt.

Et kjent japansk merke som Toshiba er som hovedregel et trygt valg. Her foregår innovasjon og utvikling av luft-luft varmepumper på daglig basis, samt at de har utviklet egne modeller for det nordiske klimaet. Dette er ikke tilfellet hos alle produsenter av varmepumper.

Med en varmepumpe fra Toshiba får du:

 • Lavere strømregninger (opptil 40 % reduksjon).
 • En jevn og behagelig innetemperatur.
 • Mye varme på de kaldeste dagene (utviklet for norske forhold)
 • Kjøling på de varmeste dagene (varmepumpe og aircondition i ett).
 • Ukomplisert hverdag; varmepumpen er enkel i bruk.
 • Det nyeste innen teknologien.

 

Toshiba Daiseikai 9 S 25

Toppmodellen

Daiseikai 9 S er den kraftigste varmepumpen på markedet i sin klasse. Den er suveren på strømsparing, og har energimerke A++++. Det er en nordisk modell som innebærer at den er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima. Når gradestokken viser -15 °C, avgir 25-modellen opptil 4700 W. Daiseikai 9 S har en ekstra kraftig kompressor og er fabrikktestet ned til -30 °C. Til tross for større motor, har innedelen et lydnivå på lave 19 dB, mens utedelens lydnivå er senket til hensynsfulle 41 dBA»

Medlemstilbud: Kr. 31 740,- inkl. standard montasje
Veil. 32 490,-

 

Toshiba Signatur 25

Toshiba Signatur 25 med fargepallett

Designmodellen. Tilgjengelig i åtte farger!

Toshiba Signatur har et design du ikke har sett maken til. Den gjør likevel langt mer enn bare å se bra ut. Her får du både høy varmeeffekt og en mengde nyttige funksjoner. Signatur har selvsagt energiklasse A+++, den er meget stillegående og ytelsesevnen er på topp. Tekstiltrekk i fargene Granitt og Skifer følger med. Flere farger er tilgjengelig for bestilling, hør med din lokale forhandler.

Medlemstilbud 29 740,- inkl. standard montasje
Veil. 30 490,-

 

Toshiba Polar 25

Toshiba Polar 25

Folkefavoritten

Det er ikke uten grunn at Polar har blitt folkefavoritten. Den er best i sin klasse på energieffektivitet, og har svært høy varmekapasitet ved lave temperaturer. Den effektive kompressoren klarer hele 3800 W ved -15 °C, og er samtidig fabrikktestet ned til -25 °C. Polar har et stilig matt design som står så godt til veggen at varmepumpen oppleves enda mindre enn den faktisk er. Høy kapasitet ved lave temperaturer og energiklasse A+++ gjør at denne modellen er et friskt pust innen design og ytelse. 

Medlemstilbud 25 740,- inkl. standard montasje
Veil. 26 490,-

Medlemstilbud 27 740,- for sort modell inkl. standard montasje
Veil. 28 490,-

 

Inkludert i en standard montasje:

 • Inntil 3 meter rørstrekk mellom inne- og utedel. Rørstrekket består av kobber- eller aluminiumsrør. I tillegg medfølger en drensslange. Plastkanaler som legges over kobberrørene er inkludert.
 • Elektrisk tilkopling mellom inne- og utedel
 • Veggbraketter for utedel samt vibrasjonsdempere
 • Hulltaking i trevegg
 • Montering av varmepumpens innedel på innsiden av yttervegg.
 • Test og igangkjøring av varmepumpen
 • Gjennomgang med kunde i hvordan varmepumpen skal betjenes
 • Kjøring, inntil 50 km tur-retur

 

Ikke inkludert i en standard montasje og medfører tilleggskostnader:

 • Elektrisk tilkopling av utedel inklusive jordfeilbryter: skal utføres av elektriker
 • Boring gjennom Leca/annen lettmur eller kjerneboring gjennom tyngre vegg
 • Lift eller stillas for montering over arbeidshøyde

  

Forsikring på varmepumpe

Bekymringsfri drift i opptil 16 år. De første fem årene av varmepumpens levetid kan du forsikre kostnadsfritt.

 

Om ABK-Qviller

ABK-Qviller leverer klimavennlige, energismarte løsninger for oppvarming og klimatisering av boliger og næringsbygg. De er Norges største distributør av varmepumper, varmeopptak, aircondition og befuktning.

Medlemskortet gir deg:

Huseiernes avtale med ABK-Qviller gir medlemmer et prisavslag på kr 750,- ved kjøp av Toshiba luft/luft varmepumper gjennom en faghandler tilknyttet ABK-Qviller sitt nettverk. 

Finn din lokale forhandler

Les mer

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Vil du ha gratis befaring?

Så fort du har fylt ut skjema for befaring, vil en av våre autoriserte faghandlere kontakte deg. Befaringen foregår hjemme hos deg, for å avdekke behovene dine og finne varmepumpen som passer best.

Befaringen er helt uten forpliktelser.

Jeg ønsker befaring

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.