Elfag hjelper deg med Strømkontroll

Gå til hovedinnhold

Elfag hjelper deg med Strømkontroll

Med StrømKontroll fra Futurehome kan du redusere strømforbruket ditt med flere tusen kroner i året. I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova når pakken er installert av godkjent elektriker.

Medlemstilbud på StrømKontroll fra Futurehome

Som medlem i Huseierne får du StrømKontroll-pakken, som består av:

 • SmartHUB
 • Termostat
 • HAN Plugg
 • Bereder relé

I tillegg får du en ekstra smart stikkontakt. Denne kan f.eks brukes til å styre en varmeovn eller kaffetrakteren. Tilbudet gjelder utskiftning av eksisterende stikkontakt, den ene kontakten kan styres. Den andre inngangen fungerer som en vanlig stikkontakt. 

Stromkontroll-medlemstilbud-900.jpg

Reléet er til varmtvannstanken, som egner seg godt for smart strømstyring fordi den lagrer mye energi som varme. Du kan dusje når du vil og la styringssystemet passe på at tanken varmes opp når strømmen er billigst.

Du får StrømKontroll™ til medlemspris kr. 9934,-* ferdig installert av din lokale Elfager. Prisen inkluderer inntil 20 km kjøring.

I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova. Les om betingelsene her.

NB! Kombinerer du StrømKontroll-pakken med for eksempel elbil-lader, kan du få tilbake inntil 10 000 kroner fra ENOVA! Så her lønner det seg å kombinere de smarte løsningene som vil redusere strømregningen, samtidig som den gir ENOVA-støtte.

Det er viktig at smart strømstyring blir installert på en trygg måte og et krav for å få støtte fra Enova er at en elektriker gjør jobben. Ta kontakt med oss i dag, for å få StrømKontroll og lavere strømregninger i fremtiden.

Som eneste elektrikerkjede i Norge garanterer Elfag elektrikeren for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr med 5 år.

Elfag står til tjeneste og kan hjelpe deg med blant annet:

 • El-sjekk og sikkerhet
 • ENØK (energieffektiviserende løsninger)
 • Varmepumpe
 • Belysning
 • Rehabilitering av ditt sikringsskap
 • Brannforebyggende tiltak
 • Gjennomgang av ditt elektriske anlegg

Les mer om Elfag og deres tjenester på www.elfag.no

Med 110 medlemsbedrifter over hele landet er Elfag en av Norges mest kjente elektrikerkjeder. Våre elektrikere ønsker alltid å finne de beste løsningene for kundene, og har stolthet i å opptre pålitelig og ryddig. Det er derfor du bør velge Elfag.

Hva er en el-sjekk?

En el-sjekk innebærer at en elektriker kontrollerer det elektriske anlegget på et overordnet plan. El-sjekken er en overordnet gjennomgang av sikringsskap, kabler, stikkontakter og brytere der man tar stikkprøver ved mistanke om avvik. Sjekken er ment for å oppdage grove og graverende feil, slik at kunden føler seg tryggere i forhold til brannfare og strømgjennomgang. Det tas også stikkprøver på tilkoblinger i stikkontakter, brytere, koblingspunkt og i lamper. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke demonterer utstyr ut over stikkprøvene hvis ikke vi ser noe mistenkelig. Er det halogen-downlights i anlegget sjekkes også disse. Dette grunnet mye varmegang og branner pga feil på utstyr eller feilmontering.
Les mer om el-sjekken her

Hva er en el-kontroll

En El-kontroll er en utvidet kontroll, og er mer omfattende enn el-sjekk. Denne skal utføres av Elfag-personell med spesiell sertifisering. Normalt starter kontrollen i sikringsskapet hvor elektrikeren ser etter varmegang og kontrollerer skapets generelle tilstand. I tillegg kommer sjekk av strømmåler samt jordfeilbryter og overspenningsvern dersom dette er installert. Altså en grundig gjennomgang av el-anlegget. 
Les mer om el-kontroll her

Medlemsinformasjon må oppgis ved bestilling. Arbeid som utføres etter fast pris gir ikke rabatt.

Medlemskortet gir deg:

Medlemstilbud på StrømKontroll

Som medlem i Huseierne får du ved bestilling av Strømkontroll fra Futurehome en gratis smart stikkontakt til en verdi kr 799,-*

Bestill i dag!

Medlemsrabatter hos Elfag

 • 10% rabatt på lokal timepris.*
 • 25% rabatt på elektromateriell * (ikke tilbudsvarer). Gjelder ikke varmepumpe og elbillader, med tilbehør.
 • Spesialtilbud på El-sjekken, fra kr.2.190,- inkl.mva.*

Finn din elektriker

* Førpris er tilgjengelig hos din lokale Elfager.

Rabattene gjelder for arbeid utført etter medgått tid og materiell, ikke for fastpristilbud og kampanjer. Utgifter til bomvei/ferge, servicebil og dokumentasjon kommer i tillegg.

Enkelte produkter er utelatt av avtalen grunnet markedspris eller at pågående kampanjer ikke gir rom for slike rabatter.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.