Abonner på videokurs med Videocation til medlemspris

Gå til hovedinnhold

Abonner på videokurs med Videocation til medlemspris

Med Videocation kan du abonnere på 300 videokurs fra over 100 norske eksperter. Medlemmer i Huseierne får 20 prosent rabatt og første måneden gratis.

Med Videocation kan du abonnere på over 300 videokurs fra 125  norske eksperter. Medlemmer i Huseierne får 20 prosent rabatt og første måneden gratis.

Videocation er som Netflix for læring i form av videokurs på norsk. Det betyr at du abonnerer på videokurs slik du abonnerer på serier og filmer.

Med Videocation får du tilgang til mer enn 300 videokurs fra 125 norske eksperter til en fast månedspris. Du får da tilgang til alle Videocations kurs og muligheten til å lære av de beste. 

Abonnementet er fleksibelt, og det er ingen bindingstid.

Slik fungerer det:

 • Fast lav månedspris
 • Tilgang til 300 videokurs
 • Fra over 125 eksperter
 • Alle kurs er på norsk
 • Godkjent kursbevis
 • Ingen bindingstid

Videocation har kurs i en rekke kategorier:

Gratis tilgang til Huseiernes digitale kurs

Medlemmer kan ta alle Huseiernes digitale kurs gratis. Disse får du tilgang til ved å opprette en bruker på Videocation.no.

Slik gjør du for å komme i gang:

 1. Klikk på denne tekstlinken
 2. Fyll inn fornavn og etternavn
 3. Bruk samme epost som til medlemskapet i Huseierne
 4. Opprett passord
 5. Du er i gang med Huseiernes digitale kursportal på Videocation

20 prosent rabatt og en måned gratis

Vanlig pris på et Videocation-abonnement er 375 kr per måned. Nå får du som Huseierne-medlem Videocation til kun 299 kr per måned. I tillegg får du første måned GRATIS! (Bruk rabattkoden HUSEIER1MND)

Klikk på knappen under, og kom i gang med videokurs i dag. Husk å oppgi samme mailadresse som du benytter til medlemsskapet i Huseierne.

Ja, jeg vil abonnere på Videocation til medlemspris

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.