Abonner på videokurs med Videocation til medlemspris

Gå til hovedinnhold

Abonner på videokurs med Videocation til medlemspris

Med Videocation kan du abonnere på 250 videokurs fra over 100 norske eksperter. Medlemmer i Huseierne får 20 prosent rabatt og første måneden gratis.

Videocation er som Netflix for læring i form av videokurs på norsk. Det betyr at du abonnerer på videokurs slik du abonnerer på serier og filmer.

Med Videocation får du tilgang til mer enn 250 videokurs fra over 100 norske eksperter til en fast månedspris. Du får da tilgang til alle Videocations kurs og muligheten til å lære av de beste. 

Abonnementet er fleksibelt, og det er ingen bindingstid.

Slik fungerer det:

 • Fast lav månedspris
 • Tilgang til 250 videokurs
 • Fra over 100 eksperter
 • Alle kurs er på norsk
 • Godkjent kursbevis
 • Ingen bindingstid

Videocation har kurs i en rekke kategorier:

Gratis tilgang til Huseiernes digitale kurs

Medlemmer kan ta alle Huseiernes digitale kurs gratis. Disse får du tilgang til ved å opprette en bruker på Videocation.no.

Slik gjør du for å komme i gang:

 1. Klikk på denne tekstlinken
 2. Fyll inn fornavn og etternavn
 3. Bruk samme epost som til medlemskapet i Huseierne
 4. Opprett passord
 5. Du er i gang med Huseiernes digitale kursportal på Videocation

20 prosent rabatt og en måned gratis

Vanlig pris på et Videocation-abonnement er 375 kr per måned. Nå får du som Huseierne-medlem Videocation til kun 299 kr per måned. I tillegg får du første måned GRATIS! (Bruk rabattkoden HUSEIER1MND)

Klikk på knappen under, og kom i gang med videokurs i dag. Husk å oppgi samme mailadresse som du benytter til medlemsskapet i Huseierne.

Ja, jeg vil abonnere på Videocation til medlemspris

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Husk å oppgi medlemsnummeret ditt ved første kontakt. Blir ikke dette fulgt, går du dessverre glipp av rabattene. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.