Aubo kjøkken

Gå til hovedinnhold

Aubo kjøkken

25% medlemsrabatt på dansk design av topp kvalitet!

Å levere et flott kjøkken i topp kvalitet krever nøyaktighet, og god planlegging ned til minste detalj. Våre kjøkkenspesialister vil hjelpe deg i planleggingen, slik at du blir fornøyd med ditt nye kjøkken. Hos AUBO har vi investert tid for å finne de riktige løsningene som gjør kjøkkenet til den perfekte rammen rundt et godt hjemmeliv. Nedenfor kan du lese, hvordan kjøkkendrømmen din blir til virkelighet.

45 kjøkkensentere i hele landet

Montér har hele 45 kjøkkensentre rundt i landet. Finn din nærmeste forhandler her.

Se Montérs medlemsfordelsside for betingelser ved kjøp av kjøkken.

AUBO - praktiske kjøkkenløsninger for alle

Kjøkkenspesialister tegner ditt kjøkken slik du vil ha det! Bestill et gratis kjøkkenmøte på et av våre kjøkkensenter, allerede i dag.

Book møte    Få inspirasjon

Har du bilder eller tegninger av ditt eksisterende kjøkken? Last det gjerne opp sammen med møte-bestillingen.

AUBO leverer også innredninger til bad, vaskerom, garderobe - ja alle rom i hjemmet, der du ønsker.

kjokkenmote_teaser_669x420.jpg

Plan Aubo - Din guide til et nytt kjøkken

Å kjøpe nytt kjøkken er komplisert, det vet vi på AUBO. Med Plan AUBO har vi gjort det enklere å gjøre kjøkkendrømmen til virkelighet.

Hos AUBO har vi den holdningen at det ikke trengs en plan B når det gjelder å kjøpe nytt kjøkken, bad eller rom – bare en Plan A – nemlig PlanAUBO.

Med Plan AUBO har vi satt ord på prosessen fra A til Å, slik at vi kan hjelpe deg med alt fra gode råd til brukbare redskaper både før, under og etter.

Gjennom fire trinn blir du guidet av veiledningsartikler, ekspertråd, inspirerende lenker og mye mer.

Sjekk ut Plan AUBO

Det handler om hjemmet ditt.

Bli en trygg boligeier for 579 kroner.

 

25% på hele sortimentet

Som medlem i Huseierne får du medlemspris ved kjøp av AUBO hos Montér. Medlemmer får 25% på hele AUBOs sortiment.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Husk å oppgi medlemsnummeret ditt ved første kontakt. Blir ikke dette fulgt, går du dessverre glipp av rabattene. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.