AUBO kjøkken

Gå til hovedinnhold

AUBO kjøkken

AUBO møbelkjøkken er selve familiekjøkkenet, et kjøkken hvor det kan skapes rom for alle, fra familiens eldste til yngstemann. Som medlem får du 25% på AUBO kjøkken fra Montér.

Aubo kjøkken

Medlemskortet gir deg:

Rabatt på kjøkken

Som medlem får du 25 % rabatt på AUBO kjøkken. Montér har 44 kjøkkensentre omkring i landet. Les mer om AUBO og book gratis kjøkkenmøte her! 

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort.
Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Aubo har et utvalg av hva de kan levere på www.monter.no, men husk også at det meste av design og funksjon kan mikses på kryss og tvers. Basert på individualitet og personlighet er det i stor grad opp til deg hvordan ditt nye AUBO kvalitetskjøkken skal bli, selvsagt med gode råd og inspirasjon fra en av våre mange dyktige kjøkkenkonsulenter.

Hos Montér tilbyr vi kvalitetskjøkkenet AUBO som leverer kjøkken, bad og vaskerom i alle prisklasser, som med sitt store utvalg av elementer kan gjøre enhver kjøkkendrøm til virkelighet. Sammen med ditt lokale Montér kjøkkensenter får du tegnet opp kjøkkenet i fotorealistiske bilder, og får muligheten til å bevege deg rundt i rommet. Våre kompetente og erfarne kjøkkenkonsulenter gir i tillegg til gratis tegnetime, farge og parketthjelp – med andre ord får du alt på ett sted.