VB Gruppen

Gå til hovedinnhold

VB Gruppen

VB er en landsdekkende VVS-aktør som favner mer enn 1900 medarbeidere over hele landet, fordelt på i underkant 50 konsernavdelinger og rundt 100 tilknyttede Partnerbedrifter. Medlemmer i Huseierne får en rekke gode rabatter!

 

Medlemspris på smart varmtvannsbereder fra Høiax

Som medlem av Huseierne kan du nå bli en av de første til å sikre deg den smarte varmtvannsberederen Høiax Connected 200/300. Den kan spare deg for energi, effekt og penger.

Høiax Connected 200 eller 300 til medlemspris ferdig montert av rørlegger! Utgifter til elektriker kommer i tillegg. Du kan søke støtte hos Enova på inntil 4000 kr. Les mer om kriteriene for å søke støtte fra Enova

 • Medlemspris Høiax Connected 200 – kr 15 990,- Veil. 18 990,-
 • Medlemspris Høiax Connected 300 – kr 18 990,- Veil. 22 290,-
 • Støtteordning fra Enova inntil kr 4 000,-

Høiax CONNECTED er aktuell for alle som ønsker å bytte ut sin gamle bereder, eller for dem som vil oppgradere til en mer fremtidsrettet varmtvannsløsning. Høiax CONNECTED brukes som energilager. Den kan styres slik at den bruker strøm når den er rimeligere og man har mulighet til å skru seg av når strømmen er på sitt dyreste.

 • Høiax CONNECTED kan redusere strømregningen; den gir deg mulighet til å utnytte de tidspunktene i døgnet hvor strømmen normalt er billigst
 • Brukervennlig display på berederen
 • Med myUplink app har du smart styring av varmtvannsberederen fra smarttelefonen
 • Mulighet for å styre varmtvannsberederen på hytta fra app (krever wifi)
 • Flere nyttige funksjoner og driftsmodus, samt automatisk legionella-program
 • Kompatibel med futurehome smarthussystem

Les mer om produktet

Prisene inkluderer arbeid, 10km kjøring til og fra, servicebil, nedtapping, montering av ny bereder, og bortkjøring av gammel bereder. Bompengetillegg og parkering vil tilkomme i aktuelle områder. Standard tilkobling er inkludert i prisen ( så lenge bereder skal stå på samme sted som tidligere og ingen ekstra rørkoblinger)

Vi kan hjelpe med elektriker om nødvendig og ønskelig. (Er ikke medregnet elektriske arbeider i prisen)

Forbehold:

 • At det er sluk i rommet hvor tanken skal plasseres
 • Hovedstoppekran fungerer slik at man få stengt vannet for utskifting
 • Bereder som skal skiftes ut står lett tilgjengelig, ) ikke er bygget inne)
 • Normalt vanntrykk og ikke behov for reduksjonsventil og ekspansjonskar
 • Installasjon skal ellers være iht. kommunale forskrifter
 • Av produksjonsmessige årsaker kan noe leveringstid oppstå

Bestill Høiax Connected 200 til medlemspris her

Bestill Vannsjekken og ha ditt på det tørre

Hver dag opplever 200 familier å få hjemmet sitt oversvømt av vann, og omfanget er stadig økende. Vannsjekken er et enkelt og helt konkret tiltak du kan gjøre for å forebygge at dette skjer hjemme hos deg.

Som medlem i Huseierne får du 40 % avslag på vannsjekken.
Les mer og bestill vannsjekken her

VB kan hjelpe deg med å få realisert drømmebadet!

Alt fra elegante baderom og miljøvennlige oppvarmingsløsninger, til rør i alle dimensjoner for krevende bedriftskunder.

Der avstanden fra rørleggerbedrift til kunden overstiger 10 km tur/retur, kommer ordinære transportkostnader i tillegg til oppgitt pris. Bompengetillegg vil komme i aktuelle områder.

Medlemstilbud på smart varmtvannsbereder!

Høiax Connected 200 eller 300 til medlemspris ferdig montert av rørlegger!  Utgifter til elektriker kommer i tillegg. Du kan søke støtte hos Enova på inntil 4000 kr. Les mer om kriteriene for å søke støtte fra Enova

 • Medlemspris Høiax Connected 200 – kr 15 990,- Veil. 18 990,-
 • Medlemspris Høiax Connected 300 – kr 18 990,- Veil. 22 290,-
 • Støtteordning fra Enova inntil kr 4 000,-

Med en smart varmtvannsbereder kan du styre en av de største lastene i boligen din etter strømprisen, og spare energi, effekt og penger! 

Les mer og bestill

En rekke rabatter hos VB

10 % på ordinær timepris*

15 % på varer og materiell*

40 % på Vannsjekken*

Les mer og bestill vannsjekken her

*Rabatten gjelder ikke tilbuds-/kampanjevarer, VB Favorittprodukter eller arbeid som utføres etter fastpris. Gyldig medlemskort skal alltid fremvises.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.