Fagrådet for våtrom

Gå til hovedinnhold

Fagrådet for våtrom

Gratis råd som sikrer bruk av Byggebransjens våtromsnorm (BVN).

FFV gir gratis veiledning om valg av FFV-sertifiserte våtromsbedrifter
til nybygging og rehabilitering av bad og våtrom.

For nyttig informasjon samt en liste over dine nærmeste godkjente våtromsbedrifter besøk www.ffv.no. eller send e-post til post@ffv.no.

Liste over godkjente bedrifter

Fagrådet for våtrom publiserer en liste over bedrifter som er godkjente i henhold til Byggebransjens våtromsnorm. Disse bedriftene er eksperter i å bygge vannskadesikre og funksjonelle våtrom med lang levetid. Se en oppdatert liste over bedrifter som er godkjente i henhold til Byggebransjens våtromsnorm her.

Fakta om Fagrådet for våtrom

Fagrådet for våtrom er en tverrfaglig og uavhengig medlemsorganisasjon som jobber for å redusere vannskader i våtrom. Siden 1994 har over 17 000 fagfolk blitt sertifisert i bruk av Byggebransjens våtromsnorm, som er et verktøy for planlegging, utførelse og kontroll av arbeid i våtrom. Normen er utviklet av bransjen selv ved Fagrådet for våtrom, og kan brukes både ved nybygging og modernisering/rehabilitering.

Gratis veiledning

FFV gir gratis veiledning om valg av FFV-sertifiserte våtromsbedrifter
til nybygging og rehabilitering av bad og våtrom.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.