Fagrådet for våtrom

Gå til hovedinnhold

Fagrådet for våtrom

Gratis råd som sikrer bruk av Byggebransjens våtromsnorm (BVN).

FFV gir gratis veiledning om valg av FFV-sertifiserte våtromsbedrifter
til nybygging og rehabilitering av bad og våtrom.

For nyttig informasjon samt en liste over dine nærmeste godkjente våtromsbedrifter besøk www.ffv.no. eller send e-post til .

Liste over godkjente bedrifter

Fagrådet for våtrom publiserer en liste over bedrifter som er godkjente i henhold til Byggebransjens våtromsnorm. Disse bedriftene er eksperter i å bygge vannskadesikre og funksjonelle våtrom med lang levetid. Se en oppdatert liste over bedrifter som er godkjente i henhold til Byggebransjens våtromsnorm her.

Fakta om Fagrådet for våtrom

Fagrådet for våtrom er en tverrfaglig og uavhengig medlemsorganisasjon som jobber for å redusere vannskader i våtrom. Siden 1994 har over 17 000 fagfolk blitt sertifisert i bruk av Byggebransjens våtromsnorm, som er et verktøy for planlegging, utførelse og kontroll av arbeid i våtrom. Normen er utviklet av bransjen selv ved Fagrådet for våtrom, og kan brukes både ved nybygging og modernisering/rehabilitering.

Gratis veiledning

FFV gir gratis veiledning om valg av FFV-sertifiserte våtromsbedrifter
til nybygging og rehabilitering av bad og våtrom.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.