Enklere tilgang til boligmappa

Gå til hovedinnhold

Enklere tilgang til boligmappa

Nå kan alle brukere av Digipost få tilgang til sin egen boligmappe etter at de to har innledet et nytt samarbeid.

Boligmappa er serviceheftet til alle bygg og boliger i Norge. Håndverkere kan sende inn dokumentasjon direkte, som samsvarserklæringer, bilder og garantibevis. Boligeieren kan også laste opp det de selv vil, som kvitteringer og fargekoder. I tillegg finner man nyttig informasjon fra Eiendomsregisteret, som omsetningshistorikk, tidligere eiere og servitutter.

I dag kan brukere av Digipost motta fakturaer, kvitteringer, post fra det offentlige og mye mer i sin digitale postkasse. Nå har tjenesten fått et nytt og viktig tiskudd. Gjennom sommeren rulles det ut tilgang til Boligmappa gjennom Digipost til glede for alle som eier egen bolig.

225 000 husstander drar nytte av medlemsfordelene i Huseiernes Landsforbund. Klikk her for å bli medlem du også.

- Dette er en ny kurs for Boligmappa, som vi er svært fornøyde med å ha fått til. Det sier Per-Christian Svendsen, daglig leder i Boligmappa. 

Enklere og sikrere tilgang

Digipost har gjort en integrasjon med Boligmappa. Det betyr at alle som logger på Digipost får tilgang til boligmappa til eiendommen sin. Mange oppbevarer allerede viktig informasjon i Digipost siden tjenesten er kryptert, og brukerne selv eier alt innholdet i postkassen sin. Nordmenn er opptatt av bolig, og god dokumentasjon er verdt å ta vare på, så vi er glade for å utvide tilbudet i Digipost med Boligmappa, sier direktør Thomas Mathisen i Digipost i en pressemelding.

Det meste av dette blir nå å finne under den nye menyen "Bolig" i Digipost.

- Vi er ikke så opptatt av hvor boligeiere får tilgang til dokumentasjonen og informasjonen knyttet til eiendommen sin. Det viktige er at boligeiere får tilgang enklest mulig, og det er gjennom tjenester de allerede bruker. Digipost er derfor en bra match, sier han

Boligmappa ble etablert i 2012 og det finnes i dag over 650.000 aktiverte boligmapper. I tillegg bruker over 2.500 håndverksbedrifter Boligmappa som inneholder over 2, 2 millioner filer. Vestfold var først ute og var tilgjengelig fra den 18 juni. Hver uke rulles et nytt fylke ut.

- Boligmappa følger eiendommen ved et salg, og et godt servicehefte kan øke verdien på eiendommen din. God dokumentasjon er derfor verdt å ta vare på, fortsetter Svendsen.

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Blir ingen solskatt for boligeiere

Les mer

Spar tusener på nytt tak!

Les mer