Smart Energipakke

Gå til hovedinnhold

Smart Energipakke

Vi tar sikte på å lansere «Strømsmart» i løpet av 2022, en gratis nettjeneste som enkelt beregner hvilke energitiltak det lønner seg for deg å gjennomføre hjemme. I tillegg har vi fremforhandlet avtaler med gode rabatter på solceller, varmepumpe, smart strømstyring, smart varmtvannsbereder, passive tiltak og elbillader, samt strømavtale.

Boligeiere ønsker å redusere strømforbruket og bruke strømmen smartere, men mange av oss vet rett og slett ikke hva vi kan gjøre, hvordan vi skal gjøre det, hva det koster eller hvor vi skal begynne. Vi i Huseierne vil derfor hjelpe deg i gang!

Applikasjonen "strømsmart" som vi har jobbet med de siste årene, vil gi deg gode råd og nøyaktige beregninger basert på din bolig og ditt strømforbruk. Piloten er gjennomført, men vi venter fremdeles på at Elhub skal forbedre sin tredjepartstilgang slik at du enklere kan komme i gang med å dra nytte av egne strømdata.

Rabattene vi har fremforhandlet hos våre samarbeidspartnere, kan du benytte deg av allerede nå.

 

Spar miljø, strøm og penger!

En klima- og energismart bolig gjør at du sparer både miljø og strøm, og ikke minst penger. Vi ønsker derfor å ta en aktiv posisjon for å hjelpe flest mulig boligeiere der ute.

Så hvis du er en av dem som har sittet lenge på gjerdet og vært usikker på hvorvidt du bør gå til innkjøp av varmepumpe, elbillader, solcelleanlegg, smarthusteknologi eller gjøre mindre tiltak som å bytte vinduer og etterisolere, har vi håp om å hjelpe deg.

Gode priser for medlemmer

Sammen med store og solide prosjektpartnere som Glitre energi, Otovo, Defa, Futurehome, Toshiba, Monter og Rørleggerkjeden VB har vi begynt å sette sammen et tilbud som skal gjøre det enklere og billigere å velge miljøvennlige og energieffektive løsninger hjemme.

Ved å tilby en smart energipakke med rabatterte priser på kvalitetssikrede produkter og hjelp til installasjon og finansiering, håper vi å bidra til at flere kommer i gang.

Strømsmart for alle

Boligeieres interesse for å gjennomføre energitiltak hjemme vokser, men mange opplever at markedet er uoversiktlig og vanskelig å forholde seg til. Derfor jobber vi nå på spreng med å utvikle «strømsmart», en nettjeneste som vil gjøre det enklere for alle oss som eier bolig å gjennomføre energitiltak hjemme.

Strømsmart vil ut fra strømdata og enkle opplysninger om boligen din kunne gi nøyaktige beregninger og foreslå konkrete energitiltak du kan gjennomføre hjemme. Vi beregner også nedbetalingstiden, altså hvor lang tid det tar før investeringen din blir lønnsom.

Tjenesten vil være enkel å forstå og enkel å ta i bruk. Den vil også raskt gi deg svar på hvor mye du kan spare og hvilket utstyr det vil være lønnsomt for deg å anskaffe.

 

Video

Se mer om Strømsmart og hvordan den virker. 

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Slik lader du elbilen din smart

Les mer