Futurehome

Gå til hovedinnhold

Futurehome

Smarthusløsninger fra Futurehome gir deg et enklere, tryggere og mer energibesparende hjem. Du kan styre lys, varme, elektroniske dørlåser og mange andre smarte enheter rett fra smarttelefonen din, alt samlet i en enkel og intuitiv app.

Medlemskortet gir deg:

Rabatt

10% rabatt på startpakken, varmestyringspakken og brannvarslerpakken fra Futurehome samt Smarthuben.

Bruk rabattkoden Huseierne2020  i nettbutikken.

Profesjonell bistand

Om du har behov for bistand fra en ekspert, så har Futurehome over 350 sertifiserte elektrobedrifter i Norge. Klikk her for å finne den som er nærmest deg.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort.
Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.


Startpakke 
Vi har satt sammen en enkel men svært funksjonell pakke for alle smarthus nybegynnere. Startpakken har alt du trenger for å komme i gang med smarthus og du kan enkelt installere alle produktene helt selv. Veggpluggen kan brukes til flere forskjellige funksjoner, etter dine behov. Du kan kontrollere en lampe, et apparat eller panelovnen din. Koble opp smarthuben og legg inn veggpluggen og sensorene så har du et enkelt, men smart lite varmestyringssystem.

 

Brannpakke
Brannpakken fra Futurehome inneholder 2 brannvarslere og 1 Smarthub for seriekobling og andre smarte løsninger. Brannvarsleren fra Futurehome oppdager ulmebranner inntil 2 timer før tradisjonelle røykvarslere. Den er utstyrt med talefunksjon som vekker barn nesten like effektivt som mors stemme. Sensorene i brannvarsleren er både optisk og termisk. Det betyr at brannvarsleren kan “se” røykutviklingen, samt “føle” temperaturendringene med den termiske sensoren. 

Ulmebranner og elektriske branner (for eks. Fra mobilladeren din) produserer ofte karbonmonoksid, en svært giftig gass du ikke kan se eller lukte. Brannvarsleren fra Futurehome oppdager karbonmonoksid og kan derfor varsle om slike branner opp til 2 timer tidligere enn tradisjonelle røykvarslere. Denne pakken inneholder det du trenger for å komme i gang med smart brannvarsling av din bolig.

 

Varmestyringspakke
Smart varmestyring med veggplugger og sensorer. Veggpluggene som følger med i varmestyringspakken installeres i stikkontakten der du har panelovnen din og vil da kontrollere strømmen som går til ovnen. Når du har gjort dette så stiller du temperaturen på ovnen til maks, slik at systemet kan gjøre jobben for deg. Varmen vil nå bli styrt av multisensoren du har i rommet, som leser av temperaturen og skrur panelovnen av eller på etter behov. Når du åpner et vindu for å få inn frisk luft så vil sensoren i vinduskarmen gi et signal til Smarthuben om at panelovnen under skal skrus av. På denne måten vil systemet hele tiden passe på at du ikke bruker unødig strøm og du får full kontroll.