Solceller på taket

Gå til hovedinnhold

Solceller på taket

Som medlem i Huseierne får du 4000 kroner i rabatt ved kjøp av solcelleanlegg. Spar penger og hjelp miljøet med grønn strøm fra eget tak.

Otovo er en av Skandinavias ledende leverandører av solceller til privatmarkedet. En innovativ digital plattform henter opp digitale bygningsdata og kalkulerer potensialet for egen grønn strømproduksjon.

Otovo bruker lokale installatører og følger opp og bistår i hele prosessen fra planlegging til produksjon, slik at våre kunder alltid vil få den beste kvaliteten til den beste prisen.

Finansieringsmuligheter som direktekjøp, sollån og leasing gjør at bærekraftig strømproduksjon nå er en mulighet for alle som eier sitt eget tak.

Skriv inn din adresse og få et pristilbud:

Medlemskortet gir deg:

Medlemsfordel

4000 kroner i rabatt ved kjøp av nøkkelferdig solcelleanlegg til boligen din.

Legg inn din adresse i søkefeltet, og få et pristilbud.

  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Medlemstilbudet gjelder for de som signerte avtale med Otovo etter 01.01.22

Alle rabatter krever fremvisning av medlemskort. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning. Jusstelefon med ubegrenset hjelp. Mulighet for å registrere saker elektronisk, og en times rådgivning fra advokat.

Gratis kurs

Som medlem av Huseierne kan du delta på gratis kurs om boligrelaterte temaer. Vi arrangerer vanligvis kurs over hele landet, og nå kan du også ta kursene våre digitalt - hvor du vil, når du vil.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.