Solceller på taket

Gå til hovedinnhold

Solceller på taket

Som medlem i Huseierne får du 4000 kroner i rabatt ved kjøp av solcelleanlegg. Spar penger og hjelp miljøet med grønn strøm fra eget tak.

Otovo er en av Skandinavias ledende leverandører av solceller til privatmarkedet. En innovativ digital plattform henter opp digitale bygningsdata og kalkulerer potensialet for egen grønn strømproduksjon.

Otovo bruker lokale installatører og følger opp og bistår i hele prosessen fra planlegging til produksjon, slik at våre kunder alltid vil få den beste kvaliteten til den beste prisen.

Finansieringsmuligheter som direktekjøp, sollån og leasing gjør at bærekraftig strømproduksjon nå er en mulighet for alle som eier sitt eget tak.

Skriv inn din adresse og få et pristilbud:

Medlemskortet gir deg:

Medlemsfordel

4000 kroner i rabatt ved kjøp av nøkkelferdig solcelleanlegg til boligen din.

Legg inn din adresse i søkefeltet, og få et pristilbud.

  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Medlemstilbudet gjelder for de som signerte avtale med Otovo etter 01.01.22

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.