Hytte

Gå til hovedinnhold

Trygghet for deg som eier hytte og fritidsbolig

Vi hjelper deg!

Våre medlemmer får gratis juridisk og byggteknisk rådgivning i saker som gjelder hytte og fritidsbolig. Medlemmer kan ringe jusstelefonen hver gang de har behov for det. Ingen øvre grenser for antall samtaler.

Våre medlemmer har også tilgang på gratis utleiekontrakt for hytte- og fritidsbolig, pluss rabattavtaler på alt fra byggevare og strøm til forsikring og alarm

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din. 

Gratis leiekontrakt

Våre medlemmer har også tilgang på gratis utleiekontrakt for hytte- og fritidsbolig.

Trygghet for deg som eier hytte og fritidsbolig

→ Gratis juridisk og byggteknisk rådgivning
→ Tips og råd fra våre eksperter
→ Rabatter på byggevarer og andre nyttige produkter og tjenester
→ Gratis utleiekontrakt for hytte- og fritidsbolig

Bli en trygg hytteeier for 559 kroner i året! 

Rabatter og tilbud hos våre samarbeidspartnere

Mesterfarge

Mesterfarge har 220 medlemsbedrifter i hele landet som utfører det meste innen rehabilitering og alt av overflatebehandling. Få hjelp til arbeid på alt fra gulv, vegg og tak, til utvendige arbeider og våtrom.

Sector Alarm

Er du medlem i Huseierne og bestiller boligalarm fra Sector Alarm får du et av markedets beste tilbud på boligalarm. Bestill nå og spar 4855 kr!