Er du klar for innetid?

Gå til hovedinnhold

Er du klar for innetid?

Høsten er ikke bare mørk og kald, den er også veldig koselig! Vi har samlet våre koseligste tips, og smarteste triks for at du lett skal kunne forberede deg for vintersesongen.

Rigg deg klar for kosetid

Hva er vel bedre enn å sitte godt plantet foran TV-en med en spennende serie en kald høstkveld? Jo, enkle tjenester på ett sted. Med abonnement hos Allente får du alt du trenger til en koselig høst innendørs – samlet på én regning. Her får du både TV-kanaler, streamingtjenester og raskt internett. 

Allente TV-kanaler og streamingtjenester samlet

Vi gir deg fremtidens internett

Høsten er høysesong for radonmåling! 

Radon i innemiljøer øker risikoen for lungekreft, og det avgjørende for risikoen er hvor lang tid man utsettes for radon og hvor høyt radonnivået i innemiljøet er. Ta kontakt med Radonmannen for gratis rådgivning, og gode rabatter på måling i ditt hjem.

Huseiernes avtale med Radonmannen

Ny sofa eller kosestol fra Skeidar? 

Har den springfjæren i ryggen plaget deg over lenger tid? Da er det kanskje på tide å oppgradere sitteplassen. Hos Skeidar får du det du trenger av kvalitetsmøbler til rabatterte priser.

20 % på møbler og interiør hos Skeidar

Røykvarslerens dag

Det er enda litt til, men 1. desember er den offisielle dagen for å bytte batteri i røykvarsleren. Ikke utsett det du kan gjøre i dag, bare bytt ut batteriene med nye for én bekymring mindre før jul. Ved bestilling av boligalarm hos Sector Alarm får du med en ekstra røykvarsler og magnetkontakt på kjøpet.

Medlemsfordel hos Secor alarm

Koselige lys setter stemningen

Hos Hadeland Glassverk får du alt du trenger til å sette stemningen med levende lys, flotte lykter og stemningsfulle lamper. Det kan være lurt å huske på at levende lys forurenser innemiljøet, derfor er det lurt å variere mellom levende og elektriske lys. Nå finnes det mange fine, elektriske lys som skaper stemning både til hverdags og fest som er en fin erstatning: Alt fra kubbelys og telys til kvister med lys, kranser, lyslenker, skulpturer og så videre.

Medlemsrabatter hos Hadelands Glassverk

Det handler om hjemmet ditt.

Alternativ tekst

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Kraftig økning i kommunale avgifter

Les mer