Nordland

Gå til hovedinnhold

Nordland

Huseierne nærmer seg 8000 medlemmer i Nordland.

Hege Hafnor er vår distriktsleder i Nordland. Hun har drevet med eiendomsmegling i over 30 år, og har i mange år drevet eiendomsmeglerforretning i Bodø. I dag er hun fagansvarlig i Eiendomsmegler1 Nord Norge avd. Storgata Bodø, i tillegg til rollen som distriktsleder i Huseierne.

Hege har en genuin interesse for eiendom, og engasjerer seg i det meste som har med eiendom å gjøre. Medlemmer tar gjerne kontakt med henne om eierskifter, takster, festeavtaler mm. Det avholdes også kurs både i Svolvær, Sortland, Narvik, Mo i Rana og Bodø. Fokus fremover i distriktet vil være kostnader ved oppgradering av det kommunale ledningsnettet.

Hege representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Storgata 13A, Bodø
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Eie Eiendomsmegling

HL-medlemmer gis en rabatt på kr. 2000,- hos Eie Eiendomsmegling ved bruk av firmaet i forbindelse med salg av eiendommer.

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer