Fremtidsfullmakt

Gå til hovedinnhold

Fremtidsfullmakt

Marianne Aarbakke er advokat i Huseierne, og ekspert på fremtidsfullmakt. I dette kurset lærer du hva en fremtidsfullmakt er, og hvilke ulemper du kan møte på dersom du ikke har en slik fullmakt.

Alle ønsker vi oss god helse og evne til å passe på oss selv. Mange kommer av ulike årsaker likevel i en situasjon der vi ikke er i stand til å ivareta sine interesser. I en slik situasjon bør du ha en fremtidsfullmakt. Da kan du bestemme hvem som skal ta vare på dine interesser hvis du mister muligheten til å gjøre dette selv.

I dette kurset lærer du hva en fremtidsfullmakt er, og hvilke ulemper du kan møte på dersom du ikke har en slik fullmakt.  Etter å ha sett kurset kjenner du til alle de fordelene det har for deg og dine nærmeste at du har en fremtidsfullmakt. Du får også kunnskap om hva du kan regulere i en fremtidsfullmakt og hvordan du oppretter denne.. 

Du får også informasjon om hvorfor det er så viktig å lage en fremtidsfullmakt før det er for sent!

Leksjoner

  1. Hva en fremtidsfullmakt er
  2. Hvorfor du trenger en fremtidsfullmakt
  3. Hvorfor du ikke bør vente med å opprette en fremtidsfullmakt
  4. Hva du kan bestemme i en fremtidsfullmakt
  5. Hvordan du oppretter en fremtidsfullmakt
  6. Hvem kan være fullmektig?
  7. Når fremtidsfullmakten trer i kraft
  8. Hva en vedvarende fullmakt er

 

Mer om kursholderen: Marianne Aarbakke

Marianne Aarbakke_1440x520.jpg

Marianne Aarbakke er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har 12 års erfaring som advokat. Hun har hovedsakelig jobbet innen arve- og familierett samt eiendomsrett.

Marianne Aarbakke er advokat i Huseierne, der hun blant annet rådgir medlemmene om arv og overføring av eiendom mellom generasjoner. En stor del av jobben til Aarbakke er å utarbeide skreddersydde fremtidsfullmakter for Huseiernes medlemmer. Hun har også holdt mange kurs innenfor temaet.

Marianne Aarbakke er særskilt opptatt av å formidle reglene på en forståelig måte til medlemmene, slik at hver og en kan ta det beste og mest økonomiske valget for seg og sin familie.

 

Det handler om hjemmet ditt!

Medlemmer i Huseierne får:

→ Gratis juridisk og byggteknisk rådgivning
→ Gratis kurs i boligrelaterte temaer
→ Rabatter på byggevarer og andre boligrelaterte produkter

Bli en trygg boligeier for 619 kroner i året! 

Ta digitalt kurs hos Huseierne

Som medlem i Huseierne har du gratis tilgang til våre digitale kurs. Ta kurset hvor du vil og når det passer deg. Ta bare de delene av kurset som passer deg, eller ta hele kurset og få hele bildet. 

Alle medlemmer i Huseierne får gratis tilgang til våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

I tillegg kan du få  20 prosent rabatt på Videocations vanlige kurs!

Les mer