Nye medlemsfordeler i 2022 - spar penger på medlemsskapet ditt

Gå til hovedinnhold

Nye medlemsfordeler i 2022 - spar penger på medlemsskapet ditt

Huseierne er stadig på jakt etter gode fordeler til deg som er medlem. I 2022 lanserer vi nye fordeler på solcellepaneler og radonsjekk.

NYTT ÅR; NYE MEDLEMSFORDELER: - Huseierne har igjen brukt vår forhandlingsstyrke og markedsmakt til å forhandle frem de beste betingelsene til dere medlemmer, forteller generalsekretær Morten Andreas Meyer.

Av: Linda Ørstavik Öberg og Carsten Pihl

Huseierne er opptatt av at vi gir dere medlemmer merverdi gjennom attraktive og eksklusive rabatt- og fordelsordninger. Du skal få gode betingelser og spare penger når du kjøper produkter og tjenester til hjem og bolig gjennom Huseiernes partnere!

I tillegg er det viktig at markedsføringen alltid er ærlig og at kjøpsordningene er enkle å forholde seg til.

Det skal alltid lønne seg å være medlem hos oss, og du skal alltid være trygg på at du får en av de beste avtalene i markedet gjennom oss.

Nye partnere i 2022

Medlemsfordeler er ett av de sentrale områdene hvor Huseierne gir dere medlemmene verdi. Avtalene vi inngår med partnere skal alltid ha medlemmenes interesser som utgangspunkt.

Vår oppgave som medlemseiet forbrukerorganisasjon, er å bruke vår forhandlingsstyrke og markedsmakt til å forhandle frem de beste betingelsene vi kan oppnå på vegne av våre medlemmer.

- Det er viktig for oss at våre partnerne alltid tilbyr pris- og rabattmodeller som gjør det lønnsomt for deg å være medlem hos oss, og bidrar til at du sammen med oss opplever det som enklere, tryggere og rimeligere å være boligeier, sier Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne.

Solceller på taket - ny avtale med Otovo

Med økende strømpriser vil mange ha egen produksjon av strøm. Solcellepaneler på taket er en god løsning for mange.

Huseierne er derfor meget fornøyde med å kunne lansere en avtale med Otovo der du som er medlem får 4000 kroner i rabatt ved kjøp av solcelleanlegg. Du kan altså både spare penger og hjelpe miljøet med grønn strøm fra eget tak.

Utsynet34_9.jpg

Otovo er en av Skandinavias ledende leverandører av solceller til privatmarkedet. De har en smart digital plattform henter opp digitale bygningsdata og kalkulerer potensialet for din egen grønn strømproduksjon.

Prøv selv: Som medlem får du tilgang til dette rett fra våre nettsider her 

Otovo bruker lokale installatører og følger opp og bistår i hele prosessen fra planlegging til produksjon, slik at våre kunder alltid vil få den beste kvaliteten til den beste prisen. Du får også tilbud om ulike former for finansiering.

Les mer om medlemsfordelen fra Otovo her! 

Unngå radonskader med vår avtale med Radonmannen

Mange steder i landet er radonstråling en utfordring. Mange trenger råd og ønsker å måle radon. Noen må også gjøre tiltak for å få bort radongassene.

Radonmannen-2.jpg

Huseierne har fra 2022 inngått avtale med Radonmannen. Her får medlemmer gratis rådgivning for radon og stråling. I tillegg får du som er medlem rabatter på produkter som sporfilm og målere fra Airthings, samt tjenester som montering av ventilasjon eller membraner.

Les mer om tilbudet fra Radonmannen her! 

 

Husk våre andre gode medlemsfordeler!

I tillegg til disse nye medlemsfordelene viderefører vi avtalene med våre gode samarbeidspartnere. Husk medlemsfordelene hos blant annet:

 

Storebrand: Du får gode rabatter på forsikring, boliglån og depositumskonto når du leier ut.

Sector Alarm: Et av markedets beste tilbud på boligalarm!

Glitre Energi: Huseiernes medlemsavtale hos Glitre Energi gir deg en god spotprisavtale med lavt påslag og fastbeløp.

Montér: Huseiernes avtale hos Montér gir deg noen av markedets beste byggevarerabatter.

Allente: Få medlemstilbud på TV-opplevelser hos Allente

 

Les mer om alle medlemsfordelene her 

 

Mer fra Huseierne

Se alle artikler