Huseierne avlyser alle kurs frem til nyttår av smittevernhensyn

Gå til hovedinnhold

Huseierne avlyser alle kurs frem til nyttår av smittevernhensyn

Kurs er en viktig del av medlemstilbudet for Huseiernes medlemmer. Men korona-pandemien og økt smitte gjør at vi nå er nødt til å avlyse kursene frem til nyttår. Samtidig arbeides det nå med gode alternativer.

Kurs avlyst på grunn av korona.
AVLYST: Huseiernes fysiske kurs er dessverre avlyst ut året på grunn av koronapandemien. Men digital kurs er nå i produksjon, og lanseres senere i år. 

Av: Carsten Henrik Pihl

I løpet av et vanlig år arrangerer Huseierne rundt150 kurs landet rundt for medlemmene. Temaene spenner fra skatt på utleie til hvordan drive styrearbeid i sameier og borettslag.

Men årets koronapandemi gjør at kurssesongen har blitt veldig annerledes enn antatt. Kursene har vært avlyst siden mars på grunn av korona-pandemien. Det var et håp om gjenåpning nå i høst, men etter en grundig vurdering er alle kurs avlyst ut året, forteller generalsekretær Morten Andreas Meyer:

- Vår vurdering er at vi skal være føre var, opptre ansvarlig og bidra til å redusere smitterisiko i størst mulig grad. Vi mener derfor det er riktig å avlyse alle planlagte medlemskurs ut året 2020, forteller han.

De påmeldte til de ulike kursene er informert gjennom SMS og/eller epost.

Morten Andreas Meyer forteller at Huseierne følger med på myndighetens råd til arrangører:

- Vi håper vi kan gjenoppta denne viktige medlemsaktiviteten når vi går inn i 2021, sier han.

 

imagefg0zp.png

EKSPERT I OPPTAK: Advokat Øistein Olsen Krokmoen i studio for å ta opp kurs om skatt på bolig. De digitale kursene vil være tilgjengelig for medlemmer i løpet av høsten.

 

Digitale alternativer i produksjon

Kurs er en viktig del av medlemstilbudet for Huseiernes medlemmer, og mange tusen deltar på kursene årlig. Derfor arbeider Huseierne nå med digitale alternativer.

- Vi ønsker å tilby digitale kurs til våre medlemmer. Dette vil være et godt tilbud til de som vanligvis ikke har mulighet til å komme på kursene våre, fordi det ikke passer å delta. Nå i koronatiden er det særlig viktig å ha dette tilbudet, forteller Morten Andreas Meyer i Huseierne.

- Kursene vil være laget på en god måte, slik at det er lett å følge og lett å se i deler hvis man ikke har tid til å se hele kurset på en gang, forteller han.

Huseierne har inngått avtale med en stor leverandør av digitale kurs, og i disse dager er flere av Huseiernes kursholdere i studio for å spille inn digitale kurs.

De digitale kursene lanseres i løpet av høsten. Følg med i nyhetsbrev og på nettsidene!

 

Fakta:

Finn svar på ditt spørsmål!

Huseiernes flinke advokater har svart på tusenvis av spørsmål fra medlemmene.

Her har vi samlet gode svar på spørsmål som ofte stilles. Finn svar på ditt spørsmål her! Trykk på tema for å gå videre:

Skatt: Skatt på utleie - Skatt på salg av bolig - Skattemeldingen - Eiendomsskatt

Utleie: Før du leier ut - Under leieperioden - Avslutning av leieforholdet 

Andre tema: Arv og samliv - SamboereNabotvister - Kjøp av bolig

Mer fra Huseierne

Se alle artikler