Et nytt og tydeligere Huseierne: "Det handler om hjemmet ditt"

Gå til hovedinnhold

Et nytt og tydeligere Huseierne: "Det handler om hjemmet ditt"

Huseierne bytter i disse dager profil. - Vi skal vise enda tydeligere at vi bryr oss om det mest verdifulle folk eier, nemlig hjemmet sitt, sier generalsekretær Morten A. Meyer.

Huseierne bytter nå profil, med ny logo og nye nettsider som de synligste uttrykkene. Endringene er et ledd i vår nye strategi som vektlegger at Huseierne skal fremstå enda tydeligere og viktigere for norske boligeiere:

- Vi ønsker å være tydeligere, slik at flere blir kjent med oss og forstår hvorfor det er så nyttig å være medlem, forteller generalsekretær Morten Andreas Meyer.

Se videoen: I videoen over ser du noe av bakgrunnen og tankene om hvorfor og hvordan vi i Huseierne nå endrer oss.

Morten Meyer fortsetter:
- Vi ønsker å bygge sterkere relasjoner med flere mennesker, og ikke minst de medlemmene vi allerede har. Hvordan vi ser ut og kommuniserer, er derfor viktig

Ny logo viser mangfold

Huseierne er en organisasjon for alle som eier sin egen bolig. Både enebolig, rekkehus og leilighet. Den nye logoen skal gjenspeile dette:  

- Vår nye logo viser et mangfold av boliger – fra leilighet til rekkehus og eneboliger. Det fargerike uttrykket viser mangfoldet i medlemsmassen vår, sier Morten A. Meyer.

Nettopp fordi alle landets boligeiere har ulike behov og preferanser, vil vi nå bli en tydeligere stemme for alle. En viktig del av Huseiernes arbeid fremover vil derfor være å fremstå relevante uansett hvilken livsfase du er i.

-I tråd med strategien skal vi fremstå relevante for alle landets boligeiere, både for de som bor i hus og leilighet, i byen og på landet. Målet vårt er å engasjere og begeistre flere ved å demonstrere at vi bryr oss om det mest verdifulle folk eier – nemlig hjemmet sitt. Uavhengig av hvor du kommer fra, hvordan du bor eller hvor du bor – Huseierne er her for deg.

Morten Andreas Meyer

For alle: -Huseierne er for alle boligeiere, enten de bor i rekkehus, enebolig eller leilighet. Det synes vi at vår nye logo viser tydelig, sier Morten A. Meyer, generalsekretær i Huseierne.

Vi endrer også navnet som brukes i logoen og dagligtale. Huseierne er nå navnet vårt. Huseiernes Landsforbund vil være forbeholdt formelle papirer for eksempel i Brønnøysund.

Trygg forbrukerstemme

Morten A. Meyer er opptatt av at det "nye" Huseierne skal være en enda tydeligere forbrukerstemme for norske boligeiere:

- Vi er til for alle som eier sitt eget hjem. Bredden og mangfoldet vi representerer gir også viktig tyngde og troverdighet i møte med myndigheter, media og partnere.

-  Vår forbrukerstemme som bare tjener medlemmene er viktig i dagens politiske landskap. Det er få andre som kun snakker forbrukernes sak. Vi forsvarer det viktigste du eier, hjemmet ditt!, avslutter Morten A. Meyer.

Hjemmet gir en viktig ramme for gode liv. Derfor verdsetter vi det så høyt. Alle fortjener å oppleve verdiene som ligger i eierskapet til eget hjem.

Derfor kjemper vi i Huseierne for at flest mulig skal eie eget hjem. Vi vil også at eierskapet skal være preget av glede og lite bekymring. Derfor vil vi gjøre det enklere, rimeligere og bedre å være boligeier.

Les også: Fem saker som er viktige for norske boligeiere i 2019

Det handler om hjemmet ditt.

Alternativ tekst

Mer fra Huseierne

Se alle artikler
Huseiernes politiske medarbeidere sammen med miljøvernminister Bjelland Eriksen

Nye tall viser: Kraftig økning i kommunale avgifter de neste årene

Les mer