Vinneren av messekonkurransen vår er kåret

Gå til hovedinnhold

Vinneren av messekonkurransen vår er kåret

Er du en av dem som har deltatt i messekonkurransen vår i 2018? Da kan du være den heldige vinneren av 100.000 kroner.

Test og foto: Linda Ørstavik Öberg.

VINNERKOMITEEN: Markedssjef Alfhild Krokan og salgs- og markedskoordinator Truls Rime, trakk fredag morgen ut den heldige vinneren av gavekortet blant tusenvis av svarkuponger. 

I 2018 var vi tilstede på 19 boligmesser over hele landet, fra Kristiansand til Tromsø.

Ved å svare på seks enkle spørsmål om Huseierne og hvilke medlemsfordeler vi kan tilby medlemmene våre, var man automatisk med i trekningen av et gavekort fra våre samarbeidspartnere på 100.000 kroner.

Så mange som 20.000 personer deltok, og den heldige vinneren er Even Evensen fra Arendal.

Overveldet vinner

27-åringen besøkte oss på boligmessen på Sør Amfi i Arendal i fjor, og er en av mange som har svart riktig på alle spørsmålene.

Han ble medlem der og da, altså i 2018, og selv om han ikke har vært medlem så lenge så kan han anbefale Huseierne på det varmeste.

- Jeg har allerede hatt stor glede av medlemskapet. Jeg har nettopp deltatt på utleiekurs, noe som var veldig nyttig og lærerikt. I tillegg setter jeg pris på nyhetsbrevene jeg får tilsendt, sier han.

Han er overveldet over premien, men har ikke umiddelbart noe svar på hva han vil bruke den på.

- Jeg kjøpte meg nytt hus i oktober, så jeg skal nok finne noe å bruke pengene på. Men jeg må tenke litt på saken, sa han da vi overraskende ringte han fredag morgen.

Mange og varierte medlemsfordeler

Som medlem av Huseierne får du mange fordeler.

Vi arrangerer altså gratis kurs for medlemmer over hele landet, med temaer som utleie av bolig, overføring av eiendom og arv, hvordan løser du nabokonflikter, skatt på bolig og utleie, hva du kan bygge uten å søke og hva du må vite når du bor i et sameie eller borettslag.

Se vår kurskalender for 2019 her.

Medlemskapet i Huseierne inkluderer også gratis juridisk rådgivning i saker som omhandler bolig og eiendom. På jusstelefonen besvarer våre dyktige juridiske konsulenter spørsmål som kan løses der og da så ofte du har behov for det, og vår chatbot "Lucy" hjelper deg hele døgnet, året rundt. I større og mer kompliserte saker får medlemmene gratis rådgivning fra advokater ansatt i Huseierne i inntil en time per år.

Økonomisk og byggteknisk rådgivning får du også hos oss, i tillegg til mange medlemsrabatter hos våre samarbeidspartnere. Her kan vi nevne rabattert forsikring hos If, gratis røykvarsler hos Verisure, rabatter hos byggevarehuset Montér, gratis depositumskonto og husleiekonto i BN Bank, spesialavtale på strøm fra Norgesenergi og rabatter på brannstiger, solskjerming og leie av verktøy.

Du kan se alle medlemsfordelene våre her.

Besøker 20 steder i 2019

Det lønner seg altså å ta turen innom vår hyggelige stand og slå av en prat med oss, våre distriktsledere og samarbeidspartnere på boligmesse.

Her kan du få vite mer om hvem vi er, hva vi gjør, våre kjernesaker, våre medlemsfordeler og hvorfor det er så lønnsomt for deg som boligeier å være en del av vårt fellesskap.

I 2019 skal vi delta på hele 20 boligmesser, og vi håper at vi ser deg der.

Første går av stabelen allerede 8-10.februar i Vardhallen i Haugesund, mens årets siste messe er boligmessen i Trondheim Spektrum 15-17.november.

Husk at vi i Huseierne jobber kontinuerlig for å bedre hverdagen for landets boligeiere. Vi ønsker å verne om den norske boligmodellen og sikre at flest mulig av oss har mulighet til å bo i et hjem vi eier selv.

Eierskap til egen bolig gir trygghet og frihet for folk og familier landet rundt.

linda@huseierne.no

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Reparér hakk og riper med voks

Les mer