Påskehilsen: - I krisetider blir hjemmet vårt enda viktigere!

Gå til hovedinnhold

Påskehilsen: - I krisetider blir hjemmet vårt enda viktigere!

Påskehilsen fra generalsekretæren: - Bolig, arbeid og helse er pilarene i velferdssamfunnet. I krisetider blir hjemmet vårt enda viktigere for å skape en tryggest mulig ramme rundt livene våre, skriver Huseiernes generalsekretær Morten Andreas Meyer i denne hilsenen.

STERK STEMME: En sterk forbrukerstemme for alle som eier sitt eget hjem får større betydning når ressurssterke kommersielle aktører ikke forstår hvordan vanlige folk rammes nå, er noe av det generalsekretær Morten Andreas Meyer skriver i denne hilsenen.

Av: Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne
 

Vi har lagt bak oss tre utfordrende og vanskelige uker. Usikkerheten om når vi så smått kan begynne å normalisere livene våre er stor. Mange er rammet av arbeids- og inntektsbortfall. Inngangen til påsken er ikke slik vi tenkte den skulle være.

De siste ukene har vi fått veldig mange spørsmål, innspill og tilbakemeldinger fra medlemmene våre. Tillitserklæringene er mange.

Vi får mange ganger om dagen bekreftet  hvor viktig  en medlemseiet, uavhengig og kunnskapsrik forbrukerorganisasjon er for helt vanlig boligeiere. Derfor er vi glade for at vi under uvante arbeidsforhold har klart å opprettholde hovedinnholdet i medlemstilbudet vårt.
 

Vi hjelper deg!

Gode råd om boliglån, skatt, utleiekontrakter og bruk av håndverkertjenester blir enda viktigere for folk flest i en usikker tid. En sterk forbrukerstemme for alle som eier sitt eget hjem får større betydning når ressurssterke kommersielle aktører ikke forstår hvordan vanlige folk rammes nå.

Vi er stolte fordi vår stemme sammen med andres, tvang bankene til å sette ned rentene raskere enn de først varslet.
 
Gode medlemsfordeler får også større viktighet nå. Rabatter på byggevarer, et av landets beste boliglån og en solid boligforsikring med rabatt er noen av fordelene medlemmene i Huseierne har tilgang til.
 
Bolig, arbeid og helse er pilarene i velferdssamfunnet. I krisetider blir hjemmet vårt enda viktigere for å skape en tryggest mulig ramme rundt livene våre. Derfor tror vi at tilhørigheten til Huseierne vil oppleves enda mer verdifullt og viktig i tiden fremover.

Vi tror også på verdien av fellesskap. Mange boligeiere samlet i en medlemsorganisasjon uten kommersielle interesser gjør oss sterke. 225.000 medlemmer gjør at vi blir lyttet til i arbeidet for å ivareta hver enkelt av dere.

 
Oppfordring om hjemmepåske

Før jeg ønsker god påske har jeg to oppfordringer:

Mange av medlemmene våre har hytter dere er glade i. Jeg har også sett frem til fine påskedager med lange skiturer på Sjusjøen, men jeg forstår viktigheten av å følge myndighetenes beslutning om å ta hensyn til de mindre hyttekommunenes begrensede helsetilbud. Derfor holder jeg meg hjemme og håper dere gjør det samme.


Den andre oppfordringen jeg har er til alle dere som leier ut. Vi i Huseierne arbeider for å unngå noen former for sterkere statlig regulering av utleiemarkedet. Samtidig er vi opptatt av at vi som leier ut tar hensyn til, og finner løsninger sammen med leietakere som eventuelt får problemer med husleien på grunn av plutselig og stort inntektsbortfall.
 
Jeg ønsker dere en best mulig påske og håper dere kan glede dere sammen med deres nærmeste!

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Blir ingen solskatt for boligeiere

Les mer

Spar tusener på nytt tak!

Les mer

Lad elsparkesykkelen med vett

Les mer