Nye medlemsfordeler i 2021 - Vi har brukt forbrukermakten vår for å gi deg bedre betingelser!

Gå til hovedinnhold

Nye medlemsfordeler i 2021 - Vi har brukt forbrukermakten vår for å gi deg bedre betingelser!

Huseierne starter 2021 med nye avtaler på forsikring, strøm og alarm. I forhandlingene har vi lagt vekt på at fordelene skal være unike, enkle å forstå og ikke minst besparende for lommeboka.

NYTT ÅR; NYE MEDLEMSFORDELER: - Huseierne har igjen brukt vår forhandlingsstyrke og markedsmakt til å forhandle frem de beste betingelsene til dere medlemmer, forteller generalsekretær Morten Andreas Meyer.

Tekst: Linda Ørstavik Öberg.

Huseierne er opptatt av at vi gir dere medlemmer merverdi gjennom attraktive og eksklusive rabatt- og fordelsordninger. Du skal få gode betingelser og spare penger når du kjøper produkter og tjenester til hjem og bolig gjennom Huseiernes partnere!

I tillegg er det viktig at markedsføringen alltid er ærlig og at kjøpsordningene er enkle å forholde seg til.

Det skal alltid lønne seg å være medlem hos oss, og du skal alltid være trygg på at du får en av de beste avtalene i markedet gjennom oss.

Flere nye partnere i 2021

Medlemsfordeler er ett av de sentrale områdene hvor Huseierne gir dere medlemmene verdi. Avtalene vi inngår med partnere skal alltid ha medlemmenes interesser som utgangspunkt.

Vår oppgave som medlemseiet forbrukerorganisasjon, er å bruke vår forhandlingsstyrke og markedsmakt til å forhandle frem de beste betingelsene vi kan oppnå på vegne av våre 234.000 medlemmer. Og nettopp det har vi brukt mye tid på i 2020.

- Det er viktig for oss at våre partnerne alltid tilbyr pris- og rabattmodeller som gjør det lønnsomt for deg å være medlem hos oss, og bidrar til at du sammen med oss opplever det som enklere, tryggere og rimeligere å være boligeier, sier Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne.

Nytt år byr på nye medlemsfordeler for deg. Avtalene med Norges Energi, If og Verisure er erstattet av nye avtaler med nye partnere.

Forsikre det du er glad i hos Storebrand

Medlemmer i Huseierne får allerede gode betingelser på boliglån, og gratis depositumskonto i Storebrand Bank. Vi har utvidet det gode samarbeidet ytterligere.

Nå får du i tillegg svært gode betingelser på dine private skadeforsikringer:

  • Du får 20 prosent rabatt på hus- og hytteforsikring, inkludert dobbel dekning på rettshjelp.
  • Du får 18 prosent rabatt på skadeforsikringer, utleieforsikring og bilforsikring.

Du søker digitalt. Ordningen er enkel, og ikke minst trygg og god for deg som kunde.

- Vi er veldig fornøyde med å finne en partner som både vil gi unike medlemsfordeler og som er innstilt på et omfattende markeds- og teknologisamarbeid i årene som kommer. Gjennom Storebrand er vi sikre på at våre medlemmer og deres verdier blir ivaretatt på best mulig måte, sier generalsekretær Meyer.

I Storebrand jobbes det også mye med å gjøre forsikringsoppgjøret mest mulig bærekraftig, så når skaden først oppstår så gjør de alt for at du skal få et så «grønt» oppgjør som mulig.

Les mer: Les mer om den nye forsikringsavtalen med Storebrand og benytt deg av tilbudet her!

 

Strøm til medlemspris fra Glitre Energi Strøm

Huseierne har forhandlet fram en av markedets beste strømavtaler fra Glitre Energi for deg som er medlem. Avtalen er enkel, billig og trygg. En avtale en avtale. Det er ingen lokketilbud, og hos ingen vilkår er gjemt bak stjerner og liten skrift.

- Vi i Huseierne ønsker å tilby medlemmene våre en enkel, ryddig og rimelig strømavtale. I en bransje som preges av uoversiktlige prismodeller og uetiske lokketilbud, er det viktig å få på plass et strømtilbud som setter kundens interesser først. Den forventningen innfrir Glitre Energi Strøm med sitt unike strømprodukt til Huseiernes medlemmer, sier Meyer.

Kundemålinger viser at deres kundeservice er blant de beste i bransjen, og kundene deres er aller mest fornøyd med god service og billige strømpriser.

Sammen med Glitre Energi kan vi i Huseierne tilby en avtale som er akkurat slik vi anbefaler at du som forbruker skal ha:

  • Spot på timesbasis
  • Lav fast månedspris
  • Lavt påslag pr kilowatt-time 

Huseiernes spotprisavtale har et påslag på 2,8 øre per kWh, og lav fast månedspris på 12,50 kroner.  Det er ingen bindingstid, etterskuddsvis fakturering og du kan føle deg trygg på at du får en av de beste avtalene i markedet.

Sammen med Glitre skal Huseierne også bruke teknologi og forbruksdata for å gi råd til medlemmene våre om smart energiforbruk gjennom applikasjonen «Strømsmart». Vi skal ganske enkelt bidra til at du sparer penger, sparer energi og ikke minst sparer miljøet.

Glitre Energis arbeid med fornybar energi, bærekraft og innovasjon var viktig for Huseiernes valg av ny strømpartner.

- Landets boligeiere spiller en viktig rolle for at Norge skal innfri klimamålene i Parisavtalen. I avtalen med Glitre Energi Strøm ligger det derfor gjensidige forpliktelser til omfattende digitalt samarbeid som skal gjøre det enklere for norske boligeiere å gjøre eget strømforbruk smartere, sier Meyer.

Les mer: Les mer om den nye avtalen med Glitre og benytt deg av tilbudet her!

 

Trygghet hjemme med Sector Alarm

Medlemmer i Huseierne får nå et av markedets beste tilbud på boligalarm gjennom Sector Alarm.

Som medlem i Huseierne får du alltid fri installasjon av en ekstra røykvarsler og en ekstra magnetkontakt i tillegg til avtalt pakke.

Sector Alarm er ledende innenfor boligsikring, og har 25 års erfaring i Norge. Gjennom årenes løp har de fått utmerkelser for beste kundeservice, og vunnet priser for produktdesign.

- Innbrudds- og brannalarm er en uvurderlig sikkerhet for deg og familien, og bidrar til at du kan føle deg ekstra trygg i eget hjem. Vi er trygge på at Sector Alarm i samarbeid med deg som medlem, vil sette sammen en løsning som dekker alle behov du og husholdningen har når det kommer til sikkerhet hjemme, avslutter Meyer.

Som kunde får du også gratis utrykning, gratis teknisk ettersyn og gratis sikkerhetssjekker fra deres lokale eksperter.

Døgnbemannet alarmstasjon reagerer med en gang en alarm utløses, og ved hjelp av Sector Alarm App har du alltid full kontroll over boligen din – uansett hvor du befinner deg.

Les mer: Les mer om den nye avtalen med Sector og benytt deg av tilbudet her!

 

 

Nye medlemsfordeler 2021

Mer fra Huseierne

Se alle artikler

Hvor er stoppekrana?

Les mer

Energieffektivisering vil koste

Les mer