En av markedets beste høyrentekontoer er nå blitt enda bedre

Gå til hovedinnhold

En av markedets beste høyrentekontoer er nå blitt enda bedre

Har du sparepenger på en konto med lav rente? Står bufferpengene på en brukskonto? Da går du glipp av gratis penger! Se her hva du bør gjøre isteden!

Flytt pengene til Huseiernes høyrentekonto dersom du ønsker høy rente og full fleksibilitet, oppfordrer markedssjef Alfhild Krokan i Huseierne og partneransvarlig Omar Khan i Storebrand. 

Har du en buffer i bakhånd, eller penger på konto til kortsiktig sparing? Nå når det generelle rentenivået er høyt bør du snarest mulig flytte disse pengene dit de gir best avkastning! 

Huseiernes høyrentekonto i Storebrand har blant markedets høyeste rente – og ingen begrensninger på uttak. Du får dermed det beste fra to verdener: Høy fleksibilitet og god avkastning.

- I samarbeid med Storebrand lanserte vi «Huseierne høyrentekonto» høsten 2023. Over 3300 medlemmer har nå opprettet en konto; interessen har vært enorm. Gleden er derfor stor når vi nå kan tilby enda bedre betingelser, sier markedssjef i Huseierne Alfhild Krokan.

Huseiernes høyrentekonto har en rekke fordeler:

  • 4,65 % rente fra første krone
  • 5 % rente for beløp over 500 000 kroner, fra første krone
  • Ubegrenset antall uttak
  • Ingen binding
  • Enkel å opprette

Det handler om hjemmet ditt!

Medlemmer i Huseierne får:

→ Gratis juridisk og byggteknisk rådgivning
→ Gratis kurs i boligrelaterte temaer
→ Rabatter på byggevarer og andre boligrelaterte produkter

Bli en trygg boligeier for 619 kroner i året! 

Ideell som bufferkonto – og til lengre sparing

- Huseiernes Høyrentekonto er ideell som en bufferkonto med god rente. Vi vet at mange forsøker å spare litt i disse dager for å ha en buffer til uforutsette hendelser, for eksempel om vaskemaskinen skulle ryke. Her kan du ta ut pengene dine når som helst, og det skiller denne høyrentekontoen fra veldig mange andre, som har gebyrer på uttak, sier Krokan.

Du slipper altså å bli «straffet» dersom du blir nødt til å reparere eller skifte ut vaskemaskinen.

Høyrentekontoen er også et veldig godt alternativ for de som ønsker trygg sparing over tid. Det kan være for eksempel at man planlegger vedlikehold eller energioppgradering av boligen innen noen få år, og derfor ikke vil investere i mer høyrisiko-produkter som for eksempel aksjer.

Ingen bindingstid

Det er ikke alltid så lett å forutse når man trenger å ta ut litt sparepenger – noen ganger går jo ikke livet som planlagt, selv om man har en god plan. Da er det godt å vite at du ikke har noen bindningstid på pengene på Huseiernes høyrentekonto, noe som ellers er vanlig for denne typen produkter.

- Fleksibilitet er viktig for folk. Derfor har vi ikke satt noen bindingstid på pengene. I tillegg får du rente fra første krone, sier partneransvarlig Omar Khan i Storebrand.

- Jeg vil anbefale alle om å orientere seg i markedet – sammenlign hvilke renter du kan få hvor. Vi er trygge på at denne høyrentekontoen er svært konkurransedyktig i dagens marked, sier Khan. 

Benytt muligheten nå

Det generelle rentenivået er høyt nå. Derfor er det ekstra viktig å følge med på hvilken avkastning du får på sparepengene. Ikke vent med å flytte pengene til den kontoen som har best rente, - gjør det i dag!

Mot slutten av 2024 forventes en nedjustering av det generelle rentenivået, og lar du sparepengene stå på en lavrentekonto frem til da går du glipp av en god slump renteinntekter!

Logg inn for å opprette høyrentekonto

Mer fra Huseierne

Se alle artikler
Huseiernes politiske medarbeidere sammen med miljøvernminister Bjelland Eriksen

Nye tall viser: Kraftig økning i kommunale avgifter de neste årene

Les mer