Troms og Finnmark

Gå til hovedinnhold

Troms og Finnmark

Huseierne avdeling Troms og Finnmark hjelper sine medlemmer med alle typer bolig- og eiendomsspørsmål i fylket. Vi i Huseierne arbeider særlig med kampen mot høye bokostnader i en landsdel med spredt bosetning.

Dersom vi ikke kan bistå deg selv, kan vi henvise videre til en lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saken videre til Huseierne sentralt.

Har du har lyst til å engasjere deg i samfunnsspørsmål som særlig angår boligeiere, så ta gjerne kontakt med oss. Regionen vår er i utvikling, med omfattende byggevirksomhet på gang. Våre kommuner gjør mye godt arbeid, men det er lov å se med kritisk blikk på det de gjør også.

Ta kontakt med distriktsleder på e-post eller telefon.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Grønnegata 30, Tromsø
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer