Sogn og Fjordane

Gå til hovedinnhold

Sogn og Fjordane

Huseierne avdeling Sogn og Fjordane bistår med spørsmål og problemstillingar omkring bustad og eigedom. I tillegg betener vi òg kommunane Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Vanylven, Ørsta og Volda.

Huseierne er representert med kontor på Sandane, der vi er samlokalisert med advokatkontoret Lothe, Mardal & Hjelmeset. Ta gjerne kontakt på e-post eller telefon om du treng meir informasjon, eller ynskjer å avtale eit møte.

Kontoret på Sandane er betjent mellom kl. 08.00 - 15.30 kvar dag.

I tillegg til samarbeidsadvokatar ved vårt kontor har vi samarbeidsadvokatar i Førde og Sogndal. Du finn kontaktinformasjon til desse lenger nede på sida her.

Dersom vi ikkje kan bistå deg med eigen ekspertise, vil vi vise deg videre til lokal fagperson som vi samarbeider med, eller ta saka videre til Huseierne sentralt.

Huseierne Sogn og Fjordane vil jamleg arrangere møter og kurs på ulike stadar i fylket. Aktuelle tema som vil bli tekne opp er til dømes husleige, styrearbeid i sameiger og burettslag, byggesaksreglar, arverett og framtidsfullmakt. Kursa vil bli kunngjort på nettsida her, i nyheitsbrev og gjennom sms til medlemmane.

Jan Erik Mardal

Distriksleiar Sogn og Fjordane

95 49 55 55 / 57 88 44 00

Besøksadresse

Grandavegen 26, 6823 Sandane
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Samarbeidsadvokater