Sogn og Fjordane

Gå til hovedinnhold

Sogn og Fjordane

I Sogn og Fjordane har Huseierne 3600 medlemmer. Bli med du også!

Huseierne avdeling Sogn og Fjordane bistår med spørsmål og problemstillingar omkring bustad og eigedom. I tillegg betener vi òg kommunane Ulstein, Hareid, Herøy, Sande, Vanylven, Ørsta og Volda.

Jan Erik Mardal er distriktsleiar for Huseierne i tidlegare Sogn og Fjordane fylke, no Vestland fylke, samt for Søre Sunnmøre i Møre og Romsdal fylke. Han er utdanna jurist med tilleggsutdanning innan kommunal planlegging.

Jan Erik driv eigen advokat- og eigedomsmeklingspraksis i advokatkontoret Lothe, Mardal & Hjelmeset i tillegg til å vere distriktsleiar og samarbeidsadvokat i Huseierne. Han held foredrag og kurs innan blant anna tema som arv og skifte.

Distriktet omfattar eit stort geografisk område og Jan Erik er opptatt av å yte bistand og gje tilbod til medlemmane uavhengig av kvar ein bur, herunder også lokale kurs.  Han har etablert gode samarbeidsavtaler med advokatar rundt om i distriktet og arbeider aktivt for at det skal vere lokale gunstige rabattavtaler for medlemmar innanfor til dømes byggvarehandel.

Jan Erik er klar til å bistå med alle bustadrelaterte spørsmål og vil henvise deg til aktuell fagperson dersom han ikkje kan svare.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Grandavegen 26, 6823 Sandane
Vis i kart

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer