Rogaland sør

Gå til hovedinnhold

Rogaland sør

I Rogaland Sør har Huseierne 18.000 medlemmer. Vi er særlig opptatt av god steds- og byutvikling i distriktet. Bli medlem du også!

Rogaland Sør dekker den delen av Rogaland som ligger sør for fjorden; Stavangerområdet, Jæren og Dalane, dessuten Ryfylke til Suldal.

Frode Rødder er vår distriktsleder i Sør-Rogaland. Han er utdannet eiendomsmegler med økonomisk/administrativ utdanning i tillegg til lærerutdanning. Frode er i dag boligrådgiver i Stavanger i tillegg til rollen som distriktsleder i Huseierne.

Lokalt er medlemmene i Huseierne opptatt av bedre demokrati i kommunen. Etter kommunesammenslåingen er Stavanger delt opp i nye kommunedeler hvor innbyggerne skal ha mer direktemakt og innflytelse via kommune utvalgene, blant annet i saker som handler om steds- bolig og byutvikling. Boligpriser er noe de fleste har et forhold til, da de fleste eier sin egen bolig.

Frode representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Brødregata 7, Stavanger
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Kaph Entreprenør

- Vi er glade for å ha inngått samarbeid med byggselskapet KAPH Entreprenør, sier Frode Rødder i Huseiernes Landsforbund). ​KAPH Entreprenør er et nytt selskap, men gründerne er solide bransjetravere. De har et verdigrunnlag og en filosofi som sammenfaller med våre egne, så dette er en vinn – vinn for alle tre – det vil si oss, KAPH Entreprenør og - viktigst av alt - medlemmene av Huserienes Landsforbund.

Takst Team AS

Takst Team AS er et firma som har drevet med taksering i ca. 30 år. HL- meldmmer får 10 prosent rabatt på alle deres tjenester!

Jernia Hundvåg

Huseiernes Landsforbund har funnet tonen med Jernia på Hundvåg. Samarbeidet feires på beste måte - med gode rabatter til deg som er medlem.

Samarbeidsavtale med Eiendomsmegler1

EiendomsMegler 1 er regionens ledende eiendomsmegler, og driver både med salg av bruktbolig, nye boliger, næring og utleie. Som HL – medlem, får man kr. 2.000,- i rabatt på meglerprovisjonen.

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer