Rogaland sør

Gå til hovedinnhold

Rogaland sør

Kontoret i Stavanger dekker den delen av Rogaland som ligger sør for fjorden; Stavangerområdet, Jæren og Dalane, dessuten Ryfylke til Suldal.

Sør-Rogaland har de siste årene hatt en sterk vekst av medlemmer og vi er passert over 18 000 medlemmer.

Du har en rekke fordeler som medlem, både billigere forsikring, billigere strøm, rabatt ved installasjon av brannalarm, avtale med eiendomsmegler, takstmann, og ikke minst fem dyktige lokale advokater.

Du finner nå Huseierne i nye flotte lokaler rett over Tinghuset i Stavanger hos advokatfirma Bull Årstad. Er du ikke medlem, ta kontakt i dag med distriktsleder Frode Rødder på tlf. 920 24 752.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med juridisk og teknisk medlemsrådgivning, og med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Kollega Knut Magnus Haavik i Haugesund dekker Rogaland nord.

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Frode Rødder

Distriktsleder Rogaland sør

92 02 47 52

Besøksadresse

Brødregata 7, Stavanger
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Herlige hager

HerligeHager lever og ånder forhage. Vi er glade for å ha fått de med på laget. Bedriften driver med hagedesign og oppbygging av hager i private og offentlige anlegg, i alle størrelser og prisklasser. Alt fra nybygg, rehabilitering og fornying av eldre hager, i tillegg til offentlige rom som utemiljøet til bedrifter, skoler og parker.

Kaph Entreprenør

- Vi er glade for å ha inngått samarbeid med byggselskapet KAPH Entreprenør, sier Frode Rødder i Huseiernes Landsforbund). ​KAPH Entreprenør er et nytt selskap, men gründerne er solide bransjetravere. De har et verdigrunnlag og en filosofi som sammenfaller med våre egne, så dette er en vinn – vinn for alle tre – det vil si oss, KAPH Entreprenør og - viktigst av alt - medlemmene av Huserienes Landsforbund.

JTR Gruppen

JTR Gruppen tilbyr spyling av tette rør, rørinspeksjon med rapport, gravefri sanering av gamle oljetanker og gravefri utbedring av rør ved bruk av rørfornyingsmetoder.

Takst Team AS

Takst Team AS er et firma som har drevet med taksering i ca. 30 år. HL- meldmmer får 10 prosent rabatt på alle deres tjenester!

Jernia Hundvåg

Huseiernes Landsforbund har funnet tonen med Jernia på Hundvåg. Samarbeidet feires på beste måte - med gode rabatter til deg som er medlem.

Samarbeidsavtale med Eiendomsmegler1

EiendomsMegler 1 er regionens ledende eiendomsmegler, og driver både med salg av bruktbolig, nye boliger, næring og utleie. Som HL – medlem, får man kr. 2.000,- i rabatt på meglerprovisjonen.

Samarbeidsadvokater