Rogaland nord

Gå til hovedinnhold

Rogaland nord

I Rogaland Nord har Huseierne 5000 medlemmer. Vi er særlig opptatt av gode naboforhold og god infrastruktur. Bli medlem du også!

Huseierne avdeling Rogaland Nord dekker Haugalandet nordover til Hordaland grense. I tillegg betjener vi medlemmer i kommunene Bømlo, Sveio, Fitjar, Stord og Etne.

Knut-Magnus Haavik er vår distriktsleder i Rogaland nord. Han er utdannet jurist og har lang bakgrunn innen jussen. Hans spesialområder er relatert til familie, arv og skifte og fast eiendoms rettsforhold, og han er i dag også samarbeidsadvokat for Huseierne.

Knut Magnus er opptatt av å begrense offentlige kostnader som pådras boligeiere, og det å ivareta boligeiernes rettigheter på generell basis. I Nord-Rogaland jobbes det for å ivareta et mangfold av boligbygging og at det ikke skal bygges mer enn nødvendig, gode naboforhold og infrastruktur.

Knut Magnus representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med juridisk og teknisk medlemsrådgivning, og med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Haraldsgata 125, 5527 Haugesund
Vis i kart

Knut Magnus Haavik

Distriktsleder Rogaland nord og samarbeidsadvokat

404 17 947 / 404 17 948

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer