Østfold

Gå til hovedinnhold

Østfold

Bli med du også!

Huseierne avdeling Østfold hjelper sine medlemmer når det gjelder alle typer bolig- og eiendomsspørsmål i området. Dette innebærer Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Hvaler, Moss, Indre Østfold ogRygge.

Elin Marie Kolstad er vår distriktsleder i Østfold. Hun har en master i organisasjon og ledelse, og bakgrunn som forvaltningskonsulent i boligbyggelag, takstbransjen og Multiconsult.  Hun er i dag medeier i skadetakseringsselskapet Pevas i tillegg til rollen som distriktsleder i Huseierne.

Elin er særlig opptatt av vedlikehold av bygningsmassen til sameier og borettslag. Bevisstgjøring rundt riktig bruk av kontrakt for håndverkertjenester og trygge prosessen for boligeiere er også viktig. I Østfold jobbes det spesielt for å holde kommunale avgifter, eiendomsskatt og vann- og avløpsgebyrer nede.

Elin representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Rådmann Siras Vei 1, 1712 Grålum
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Ren service

Milde vintre og nye miljøvennlige malinger har gjort at det blir stadig viktigere å vaske huset jevnlig utvendig for å unngå alger og sopp.

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer