Ren Service

Gå til hovedinnhold

Ren Service

Milde vintre og nye miljøvennlige malinger har gjort at det blir stadig viktigere å vaske huset jevnlig utvendig for å unngå alger og sopp.

Er huset ditt høyt? Da kan det kan være en utfordring å nå alle kriker og kroker, og ikke minst å kunne gjøre det på en sikker måte.

Ren Service AS har spesialutstyr og kompetanse for å rengjøre huset ditt på en trygg måte uten bruk av lift.  Hvis du allerede har et problem med alger og sopp, så kan vi tilby en løsning for å fjerne dette.

Vask huset nå! Så beskytter du huset bedre og kan utsette å malingen for en god stund.

Pakkeløsning for automatisk utrykning for fjerning av snø og is i Oslo-regionen

For å hjelpe medlemmene i Oslo-regionen med å overholde sitt ansvar, har vi inngått en samarbeidsavtale med firmaet Ren Service AS, som tilbyr en abonnementsordning der de overvåker bygningen, og iverksetter tiltak når det er nødvendig.

Huseiernes medlemmer får 25 prosent rabatt på de ordinære prisene.

Medlemspris på pakkeløsningen for automatisk utrykning for fjerning av snø og is blir kr 19 800,- eks mva (Veil. kr 24 750) for en «vanlig» bygård. Prisen gjelder for et standard bygg som har inntil 40 meter lang fasade mot gateplan. Det tas forbehold om tilgjengelighet, om det er nødvendig å bryte strømforbindelsen til trikk og liknende. Slike forhold kan få utslag i prisen. Huseiernes medlemmer skal under enhver omstendighet ha 25 prosent rabatt på den totale prisen før mva.

For nærmere informasjon og avtale, ta kontakt med Ren Service AS, tlf.: 22 06 06 00, send en e-post til post@renservice.no, eller les mer på www.renservice.no.

15 % medlemsrabatt på følgende tjenester hos Ren Service:

  • Utvendig husvask
  • Utvendig takvask
  • Garasjefeiing
  • Rens av takrenner og nedløp
  • Maling av takstein

Rabatt på fjerning av istapper, snø og is fra tak

Fast medlemspris på 19 800,- 
Veiledende pris på 24 750,-

Graffitifjerning og impregnering

Minstepris 3.500,- for utrykning og inntil 5 m2 fjerning fra samme vegg/område

kr. 350,- pr m2 for ytterligere graffiti

Graffitibeskyttelse har en minstepris på 3.500,- og dekker inntil 20 m2.

kr. 180,- pr m2 for ytterligere beskyttelse

Abonnement med fastpris for fjerning og beskyttelse av gården gir vi etter en gratis befaring befaring. Da får vi vurdert hvilke tiltak som er nødvendig for den spesifikke gården for at den skal framstå som pen igjen.

Alle rabatter krever fremvisning av medlemsnummer. Husk å oppgi nummeret  ved første kontakt, ellers kan du gå glipp av rabatten. Finner du ikke medlemskortet, send sms med "Huseier" til 2007.

Kontakt

renservice.no

E-post: post@renservice.no
Tlf: 22 06 06 00

Flere medlemsfordeler

Se alle medlemsfordeler

Juridisk rådgivning

Medlemskapet i Huseierne inkluderer gratis juridisk rådgivning; Jusstelefon som du kan ringe ubegrenset, mulighet for å registrere saker elektronisk og en times rådgivning fra advokat.

Byggteknisk rådgivning

Når du er medlem i Huseierne får du gratis byggteknisk rådgivning av våre fageksperter. Vi gir deg veiledning om blant annet oppussing, vedlikehold og skader på boligen din.

Gratis kurs

Medlemmer av Huseierne kan ta gratis kurs i en rekke boligrelaterte emner. Sjekk ut våre digitale kurs om arv, skatt, utleie og styremedlemskap i sameie og borettslag.

Smart energipakke

Medlemmer av Huseierne som ønsker å gjøre smarte energivalg hjemme, får gode rabatter på blant annet varmepumpe, solpanel, elbillader og smart strømstyring.