Innlandet

Gå til hovedinnhold

Innlandet

Innlandet er i spennende utvikling! Huseierne har 11.000 medlemmer her, bli med du også!

Huseiernes distrikt i Innlandet omfatter alle kommunene i Innlandet fylke.

Klaus Arne Munkeby Linaae er vår distriktsleder i Innlandet. Han er utdannet jurist og arbeider i dag som advokat og partner i advokatfirmaet Campell & co, i tillegg til å være distriktsleder i Huseierne. Campell & co er samarbeidsadvokater for Huseierne.

Innlandet er i en spennende utvikling med store investeringer og nytt sykehus. Dette vil medføre befolkningsvekst og behov for nye boliger.

Lokalt har det vært stort engasjement om etterslepet i kommunale investeringer i vann- og avløpssektoren som kan medføre store kostnader for husstandene. Mangel på gangbare sentrale tomter for boligutbygging er også blant sakene som skaper stort engasjement.

Klaus Arne representerer Huseierne i lokale saker til det beste for alle boligeiere. Ta gjerne kontakt hvis du har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer