Hordaland

Gå til hovedinnhold

Hordaland

I Hordaland har Huseierne 15.250 medlemmer. Bli med du også!

Huseierne avdeling Hordaland dekker hele fylket med unntak av kommunene Bømlo, Sveio, Fitjar, Stord og Etne. Disse betjenes av avdeling Rogaland nord. 

Monica Bryner er vår distriktsleder i Hordaland. Hun er advokat og har kontor i Bergen sentrum, sammen med Advokatkontoret Fløien.

Monica er advokat og har boligrett, sameie/borettslag og arverett som sitt spesialfelt. Hun er også samarbeidsadvokat for Huseierne.

Monica representerer Huseierne i lokale saker til det beste for medlemmene, hun arrangerer kurs i regi av Huseierne og er engasjert i boligrelaterte saker i media.

Ta gjerne kontakt om du trenger har en lokal sak du er spesielt engasjert i.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

 

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Fortunen 7, 5804 Bergen
Vis i kart
Åpent hverdager kl. 09.00 - 16.00.
Ring gjerne på forhånd og avtal tid.

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer