Buskerud

Gå til hovedinnhold

Buskerud

I Buskerud har Huseierne 9100 medlemmer. Bli med du også!

Huseiernes distrikt i Buskerud omfatter alle kommunene i gamle Buskerud fylke.

Huseierne i distriktene

Distriktslederen arbeider for dine interesser lokalt, ved å engasjere seg i lokale boligsaker. Distriktslederen er tett på de politiske prosessene i sitt distrikt, og følger med på for eksempel eiendomsskatten, gebyrnivå og utbyggingsplaner som påvirker bomiljøet.

Hos distriktslederen får du hjelp med å komme i kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

Distriktslederne arrangerer også kurs i utleie av bolig, arv og skifte og andre boligrelaterte emner i de største byene i sitt distrikt. Disse kursene er selvsagt gratis for medlemmene.

Ønsker du jurdisk hjelp?

Les mer om juridisk rådgivning her! 

Ønsker du byggteknisk rådgivning?

Les mer om byggteknisk rådgivning her! 

Monica Tennebø er vår distriktsleder i Buskerud. Hun er utdannet jurist og arbeider til daglig som senioradvokat i Svensson Nøkleby advokatfirma ANS i Drammen. Hennes spesialområde er bolig- og eiendomsjuss. Svensson Nøkleby advokatfirma ANS har også samarbeidsadvokater for Huseierne.

Monica er opptatt av at medlemmene blir hørt og sett uansett hvor man bor. Gjennom bistand, avholdelse av kurs og samarbeidsavtaler er Monicas fokus at Huseiernes medlemmer i Buskerud i størst mulig grad er rustet til å ivareta det viktigste de eier – hjemmet sitt.

Ta kontakt med Monica på e-post eller telefon dersom du har spørsmål om bolig/eiendom, eller er engasjert i lokale saker som angår deg som boligeier.

Bli medlem du også!

Melder du deg inn kan du benytte deg av alle medlemsfordelene, som juridisk og byggteknisk rådgivning. I tillegg vil du gjennom verdifulle rabattavtaler spare betydelig mer enn kontingenten på byggevarer, håndverkertjenester, strøm, forsikring med mer. 

Les mer her! 

Besøksadresse

Nedre Storgate 23, Drammen
Vis i kart

Lokale medlemsfordeler

Våre kurs

Samarbeidsadvokater

Huseierne samarbeider med advokater over hele landet. Trenger du rådgivning utover den svartjenesten som er gratis for medlemmer, kan du ta kontakt med en av våre samarbeidsadvokater. Les mer